Evropa

Nadzorna kamera snimila početak haosa i tuču oko 200 navijača Dinama i Poljske Legije

Komentari

Autor: Index, Jutarnji list

04/08/2021

-

10:09

Nadzorna kamera snimila početak haosa i tuču oko 200 navijača Dinama i Poljske Legije
Nadzorna kamera snimila početak haosa i tuču oko 200 navijača Dinama i Poljske Legije - Copyright Prinstscreen YouTube/Djidjomania

veličina teksta

Aa Aa

U zagrebačkom naselju Dubrava sinoć oko 21.30 došlo je do sukoba navijača Dinama Bad Blue Bojsa i navijača Poljske Legije.

Kako je policija saopštila, sukobilo se oko 200 navijača, prenosi portal Index.

Policija je bila prisutna od početka i sprečila mogući veći sukob. Prema za sada prikupljenim informacijama, nema povređenih. Nadzorna kamera u jednom ugostiteljskom objektu snimila je početak haosa.

 

 

 

Prema pisanju medija i izjavama svedoka, navijači su sa sobom imali letve, palice, uzimali su stolice s terasa kafića i gađali se s njima. Manja grupa se sukobila na jednom od obližnjih parkirališta, te se su jedni na druge bacali baklje, a zatim i kamenje, prenosi Jutarnji list.

Pozivajući se na izvore iz navijačkog miljea, mediji pišu da se navodno radi o planiranoj provokaciji Poljaka koji su autobusima, širom jadranske obale gde su se nalazili na letovanju, delom iz inostranstva, došli u Zagreb kako bi izazvali nerede uoči današnje utakmice kvalifikacija za fudbalsku Ligu prvaka između Dinama i Legije.

Komentari (0)

Evropa