Evropa

Požar u noćnom klubu u Hrvatskoj: Konobarica "palila" šank, četiri osobe teško, tri lakše povređene

Komentari

Autor: Tanjug

24/03/2024

-

11:13

Požar u noćnom klubu u Hrvatskoj: Konobarica "palila" šank, četiri osobe teško, tri lakše povređene
Požar u noćnom klubu u Hrvatskoj: Konobarica "palila" šank, četiri osobe teško, tri lakše povređene - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Četiri osobe su teško, a tri lakše povređene u požaru u noćnom klubu u Karlovcu u Hrvatskoj, a do požara je došlo jer je konobarica, kako se navodi, nestručno rukovala alkoholnim pićima.

Policija je saopštila da je jutros oko 2.30 sati primila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu povređeno više osoba.

Uviđajem na licu mesta utvrđeno je da su četiri osobe teško i tri lakše povređene zbog opekotina koje se nastale usled nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje radnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku, prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i povređivanja osoba za šankom, prenosi Index.

Kako je javio Radio Mrežnica, konobarica je "palila" šank i to s pićem koje u sebi ima 80 odsto alkohola i koristi se u koktelima.

Prema prvim informacijama, zapalila se boca u kojoj je bilo piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba, što se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežama. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa