Evropa

Pevačica Severina Vučković saslušana u policiji zbog navodnog nasilja, prijavila je sestra

Komentari

Autor: Jutarnji list

30/08/2022

-

21:54

Pevačica Severina Vučković saslušana u policiji zbog navodnog nasilja, prijavila je sestra
Pevačica Severina Vučković saslušana u policiji zbog navodnog nasilja, prijavila je sestra - Copyright Prinskrin/Youtube/HRT

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Policijske uprave Zagreb priveli su danas pevačicu Severinu Vučković nakon prijave za nasilje koje se navodno dogodilo u Splitu u porodičnoj kući pevačice. Ona je večeras nakon policijskog ispitivanja otišla iz stanice i izbegla pitanja novinara.

Kako prenosi Jutarnji, Vučković je za nasilje prijavila njena sestra Marijana Popović koja je zbog povreda otišla u bolnicu.

Advokatica pevačice Jasminka Biloš kazala je da je i Vučković bila na lekarskom pregledu zbog povreda, a opisala je da je sve počelo na aerodromu kada su policajci sačekali Severinu i rekli joj da moraju obaviti razgovor s njom u vezi sa prijavom njene sestre da ju je povredila.

"Kad su joj policajci to saopštili, ona me je nazvala i ja sam došla u policiju u Heinzelovu. Čekali smo neko vreme da se s njom obavi razgovor, dobila je pouku o pravima - vezano za prijavu njene sestre da ju je fizički napala, da ju je Severina gurnula niz stepenice i da joj je nanela povrede. Severina je policajcima ispričala da je ona došla u stan svoje majke Ane, nakon što ju je nazvala strina i rekla da je Marijana došla nepozvana u stan, da se svađala s majkom i da ne želi da ode. Kad je Severina došla, Marijana je nju napala, otkinula joj je ogrlicu i snažno povukla za vrat. Nakon toga policajci su odlučili da odvedu Severinu na lekarski pregled i otišli smo u Kliniku za traumatologiju u Draškovićevu. Sve to trajalo je neko vreme i Severina je dala izjavu policiji nakon čega je napustila sedište kriminalističke policije. Mi ćemo protiv njene sestre podneti prijavu", rekla je Biloš.

Komentari (0)

Evropa