Izbori 2022

Vesić potvrdio da će biti drugi čovek Izbornog štaba SNS

Komentari

Autor: Tanjug

06/02/2022

-

13:06

Vesić potvrdio da će biti drugi čovek Izbornog štaba SNS
Goran Vesić - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS Goran Vesić potvrdio je danas da ga je predsednik stranke Aleksandar Vučić predložio za zamenika šefa Izbornog štaba.

"Za mene je velika čast što je predsednik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik u Izbornom štabu. To je za mene dokaz da mogu da pružim konkretan doprinos da naša stranka pobedi na svim nivoima, od predsedničkih, preko parlamentarnih do lokalnih izbora", izjavio je Vesić za Tanjug nakon što je u društvu premijerke Ane Brnabić obišao radove na rekonstrukciji pozorišta Dadov.

Naveo je da će se kampanja SNS oslanjati na prezentaciju dosadašnjih rezultata i vizije budućnosti.

"Pokazaćemo građanima impresivne rezultate, bez obzira na to da li je reč o spoljnoj politici, ekonomiji, društvu ili kulturi. I zaista se Srbija nije nikada uspešnije razvijala, sa druge strane to će biti naš kredibilitet da damo ljudima viziju o tome kako će se Srbija razvijati narednih godina", rekao je Vesić.

On je istakao da je apsolutno siguran da će Aleksandar Vučić kao predsednički kandidat sve liste SNS dobiti apsolutnu većinu, i da će to biti glas građana za rad i razvoj, kao i da Srbija odlučuje o svojoj sudbini samostalno, bez uticaja velikih sila.

"Kada kažemo da je danas prosečna plata u Beogradu 741 evro, a bila je oko 433 evra 2013, mi sada glasamo da prosečna plata u Beogradu 2030. godine bude 200.000 dinara", rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda je dodao je da je u Beogradu otvoreno 170.000 radnih mesta, da je u Srbiji izgrađeno 200 fabrika i da se gradi 12 autoputeva.

"Kada kažemo da ćemo u martu imati između Beograda i Novog Sada voz koji će saobraćati brzinom od 200 kilometara na sat, to znači da je glas za Aleksandra Vučića glas da sutra to imamo i do Niša i do drugih gradova Srbije. Tako da, glasajući za Aleksandra Vučića glasamo za razvoj, što će biti naša osnovna poruka", zaključio je Vesić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town