Izbori 2022

Dobrica Veselinović kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika Beograda

Komentari

Autor: Tanjug

05/02/2022

-

21:02

Dobrica Veselinović kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika Beograda
Dobrica Veselinović - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Kandidat koalicije "Moramo" za gradonačelnika Beograda je Dobrica Veselinović saopšteno je danas na Skupštini pokreta ne davimo Beograd , koja je održane u Domu omladine u Beogradu, a na njoj su predstavljeni kandidati ove zeleno-leve koalicije na gradskom i republičkom nivou.

Član pokreta "Ne davimo Beograd" Radomir Lazović je poručio da koalicija Moramo na predstojećim izborima ima velike šanse da smeni trenutnu vlast i pobedi na izborima i predstavio Veselinović, kao čoveka koji nema politički teret iz sebe i koji je uvek bio uz Beograđane i na protestima se borio za njihova prava i sigurnu budućnost.

Veselinović je rekao da će se on i njegovi saradnici zalagati za smanjenje zagađenja u prestonici, jednakost među ljudima i politiku u kojoj će javni interesi biti iznad ličnih.

"Mi negujemo vrednosti koje se temelje na jednakosti, slobodi, solidarnosti, jedinstvu i antifašizmu", kazao je Veselinović.

Tanjug/Tara Radovanovic

 

On se osvrnuo na akcije pokreta i sve ono što je do sada urađeno za Grad i poručio da će se ovakav trend nastaviti i u budućnosti, kako bi se našoj deci obezbedila sigurna budućnost, a mladi motivisali da ostanu u svojoj zemlji.

Predsedavajući otvorene građanske platforme Akcija Nebojša Zelenović je na današnjoj konferenciji zahvalio svim članovima koalicije na borbi za Beograd i Srbiju.

"Svi zajedno treba da se borimo da stvorimo politiku koja će Srbiju učiniti boljom i drugačijom. Moramo, hoćemo, znamo i umemo," kazao je Zelenović.

Vođa Ekološkog ustanka koji se danas priključio koaliciji "Moramo" Dragan Jovanović Ćuta uveren je da koalicija Moramo ima velike šanse na izborima i poručio da će na izborima biti smenjena vladajuća stranka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town