Izbori 2022

Popović: SNP nastavlja saradnju sa SNS, podrška Vučiću za predsednika

Komentari

Autor: Tanjug

14/02/2022

-

12:15

Popović: SNP nastavlja saradnju sa SNS, podrška Vučiću za predsednika
Popović: SNP nastavlja saradnju sa SNS, podrška Vučiću za predsednika - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je danas da ta stranka nastavlja saradnju sa SNS-om na parlamentarnim i beogradskim izvorima i dodao da će na izborima za predsednika Republike podržati zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića.


Popović je istakao da je podrška predsedniku Vučiću, podrška očuvanju kontinuiteta u razvoju suverene, ekonomski snažne, međunarodno uvažene i moderne Srbije.

Naveo je i da će SNP nastaviti da, preko svojih predstavnika u Vladi Srbije i parlamentu zastupa politiku jačanja političke, ekonomske i vojne saradnje sa Rusijom, očuvanja KiM u granicama Srbije, očuvanja Republike Srpske i zaštite prava srpskog naroda u Crnoj Gori i okruženju, kao i politiku protivljenja članstvu Srbije u NATO paktu koji je bombardovao našu zemlju protivno međunarodnom pravu.

"Siguran sam da će naša koalicija odneti ubedljivu pobedu na parlamentarnim, gradskim i predsedničkim izborima, jer birači glasaju za sigurnost, rad i rezultate, a to su upravo najsnažnije odlike naše koalicije", poručio je Popović, a navodi se u saopštenju SNP-a.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town