Izbori 2022

Koalicija NADA predala RIK-u listu za parlamentarne izbore

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/02/2022

-

11:32

Koalicija NADA predala RIK-u listu za parlamentarne izbore
Koalicija NADA predala RIK-u listu za parlamentarne izbore - Copyright Koalicija NADA

veličina teksta

Aa Aa

Srpska koalicija NADA koju čini POKS Vojislava Mihailovića, DSS i 25 udruženja građana predala je noćas svoju izbornu listu od 250 kandidata za poslanike u Skupštini Srbije podržanu sa 12.000 potpisa građana.

Izborna lista će se zvati DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA SRBIJU – Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Demokratska stranka Srbije (DSS) – Za Kraljevinu Srbiju (MONARHISTI) – Vojislav Mihailović.

Prvi na listi kandidata za poslanike će biti general Božidar Delić kao nestranačka ličnost, a drugi i treći će biti Vojislav Mihailović i dr Miloš Jovanović. Na listi će biti i komandant odbrane Košara, pukovnik Ljubinko Đurković, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, dr Branislav Ristivojević, kao i 7 doktora nauka, 16 magistara i mastera i 77 fakultetski obrazovanih ljudi.

Koalicija NADA

 

"Zahvaljujem se našem zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije, dr Milošu Jovanoviću što me je pozvao na čelo liste Srpske koalicije NADA. To je jasna poruka o programu naše koalicije koji se odnosi na Kosovo i Metohiju, kao i našeg protivljenja pristupanju NATO paktu, odnosno za vojnu neutralnost Srbije. Prioritet će mi biti borba u Skupštini Srbije za bolji status boraca ratova devedesetih. Ubeđen sam da ću u tome uspeti jer ni jednu bitku nisam izgubio, pa neću ni ovu"– izjavio je general Božidar Delić, prvi na listi kandidata za poslanike koalicije NADA.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town