Politika

General Božidar Delić nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima

Komentari

Autor: Tanjug

07/02/2022

-

13:30

General Božidar Delić nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima
General Božidar Delić nosilac liste koalicije NADA na parlamentarnim izborima - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

General Božidar Delić biće nosilac liste koalicije Nada na predstojećim parlamentarnim izborima, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u sedištu Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS).

Potpredsednik DSS Predrag Marsenić pročitao je pisma predsednika te stranke Miloša Jovanovića odsutnog zbog korone u kome je navedeno da je time koalicija Nada potvrdila ono što je bilo jasno i ranije da je reč o jedinoj, ozbiljnoj patriotskoj alternativi vlasti, i jedinom ozbiljnom izboru za sve građane koji pored demokratskog gaje i snažan patriotski duh.

"Kada jednu političku organizaciju podržavaju jedan od najvećih živih srpskih pesnika, ako ne i najveći, kao što je Matija Bećković i jedan od najvećih živih ratnika ako ne i najveći - kao što je general Božidar Delić onda je svaka dalja rasprava izlišna, i svako dvoumljenje u vezi sa tim suvišno", naveo je Jovanović u pismu.

Predsednik POKS-a Vojislav Mihailović istakao je da se general Delić istakao onda kada je bilo najteže tokom NATO agresije na Jugoslaviju.

On veruje da će se koliciji Nada u narednom periodu priključiti još kvalitetnih ljudi koji će, kako je rekao, doneti promene na bolje.

"Nada znači nacionalno demokratska alternativa i ona nema alternativu", poručio je on.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija