Izbori 2022

Srpska napredna stranka počinje izbornu kampanju skupom u Merošini, Vučić poručio: "Srbija neće u NATO"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/02/2022

-

13:01

Srpska napredna stranka počinje izbornu kampanju skupom u Merošini, Vučić poručio: "Srbija neće u NATO"
Srpska napredna stranka počinje izbornu kampanju skupom u Merošini, Vučić poručio: "Srbija neće u NATO" - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

Srpska napredna stranka danas je u Merošini održala svoj prvi predizborni skup, u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore koji će se održati 3.aprila.

Skupu je prisustvovao predsednik stranke Aleksandar Vučić, ministri iz aktuelne vlade, kao i ličnosti sa izborne liste "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Prisutnima se prvo obratila i prva na listi dr Danica Grujičić koja je istakla da se prethodnih godina više nego ikada ulagalo u zdravstvo i da je to razlog zašto daje podršku SNS-u.

Takođe, nakon Grujičić, na skupu su se obratili i matematičar Stojan Radenović, koji je drugi na listi SNS za republičke izbore,direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Jelena Begović.

Predsednik stranke Aleksandar Vučić obratio se na skupu i istakao rezultate postignute tokom prethodnih godina vlasti.

"Tačno je da smo uradili više kilometara auto-puteva više nego bila koja vlast u Srbiji, tačno je da smo uradili pruge koje su brže i koje ćete moći da koristite", rekao je Vučić.

On je pomenuo i otvorene fabrike i investiranja u ovaj deo Srbije. Vučić je govorio i o geopolitičkoj poziciji Srbije.

"Onima koji vam danas poručuju 'nikad se ne zna, možda hoćemo ili nećemo u NATO', ja vam poručujem - 'ne', neće narod Srbije u NATO", rekao je danas predsednik Srbije i Srpske napredne stranke na predizbornom skupu u Merošini.

Euronews/Ljiljana Pavlović

 

Podsetimo, Republička izborna komisija (RIK) u četvrtak je proglasila izbornu listu SNS za narodne poslanike čiji je nosilac Aleksandar Vučić, a prva na listi je direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju dr Danica Grujičić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town