Izbori 2022

Kandidati liste SNS obišli Rasinski okrug, Brnabić: Imamo jasan plan, čuvamo mir i stabilnost

Komentari

Autor: Euronews Srbija

05/03/2022

-

14:27

Kandidati liste SNS obišli Rasinski okrug, Brnabić: Imamo jasan plan, čuvamo mir i stabilnost
INFO CENTAR SNS - Copyright INFO CENTAR SNS

veličina teksta

Aa Aa

Srpska napredna stranka saopštila je danas da su Ana Brnabić, Jelena Begović, Milena Turk i Zoran Tomić obišli Rasinski okrug, a u sklopu posete Aleksandrovcu, posetili su porodičnu firmu "Tehnometal doo" i razgovarali sa vlasnikom Miroslavom Arsićem.

"Imamo izbor 3. aprila da li ćemo da nastavimo da radimo i gradimo Srbiju, ili ćemo se odlučiti za one koji hoće da ruše našu zemlju.Taj izbor se vidi baš ovde, u Rasinskom okrugu. Ovde smo izgradili potpuno novu kovid bolnicu, kako bismo spasili živote našim građanima, jer su nam životi najvažniji. Nastavili smo da gradimo Moravski koridor, završili smo postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Kruševcu", navela je Brnabić, a prenosi SNS.

Ona je najavila nova ulaganja u zaštitu životne sredine i inovativne tehnologije u celoj Srbiji.

SNS

 

"Imamo jasan plan, čuvamo mir i stabilnost i znamo kako Srbija treba dalje da se razvija, da bude rame uz rame sa velikim državama, jer samo zajedno možemo sve", poručila je Brnabić.

Jelena Begović je istakla da je Rasinski okrug za nju jedan od najlepših delova Srbije.

"Ovde sam provela mnogo vremena zbog delatnosti kojom se bavim. Danas smo u firmi 'Tehnometal', koja proizvodi mašine koje se koriste u prehrambenoj industriji. Ovakve firme su našoj Srbiji potrebne. Zato treba da pomožemo još više porodičnim kompanijama da se razvijaju, jer ćemo tako biti još uspešniji", konstatovala je Begović.

SNS

 

Zoran Tomić je poručio da se izgradnjom Moravskog koridora stvara nova budućnost za građane, i dodao da će auto-put značajno ubrzati razvoj ovog dela Srbije.

To će, kako je naveo, dovesti nove investitore i podstaći ljude da započnu privatan biznis i sami stvaraju sigurnu budućnost.

"To možemo isključivo zajedno, zato je bitno da podržimo sigurnu politiku i jakog lidera, Aleksandra Vučića", naglasio je Tomić.

Milena Turk poručila je da su "nam potrebni mir i stabilnost i da, ako to sačuvamo, a hoćemo jer imamo jakog lidera, borca za našu Srbiju, Aleksandra Vučića, nastavićemo da razvijamo kompletnu infrastrukturu, a ona je preduslov za razvoj malih i srednjih preduzeća, koja zapošljavaju članove porodica, komšije i sugrađane".

Prema njenim rečima, zato moramo da nastavimo da radimo i da gradimo, jer samo ujedinjeni možemo sve.

"Uvek sam voleo svoju Srbiju i maštao da pomognem komšijama i prijateljima. Pre mnogo godina, osnovao sam firmu “Tehnometal“, koja danas zapošljava skoro 30 radnika. Ovakve firme su stub svake države, pa i naše Srbije. Zato pozivam sve ljude da se upuste u privatni biznis. Jeste početak težak, kao i svaki drugi početak, ali ako radite, ako ste posvećeni poslu, uspećete da obezbedite perspektivnu budućnost svojoj porodici i svojoj državi", poručio je Arsić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town