Izbori 2022

Stojković: Zalagaću se za javnost u radu, da više ne postoje skriveni sporazumi i ugovori

Komentari

Autor: FoNet

11/03/2022

-

23:18

Stojković: Zalagaću se za javnost u radu, da više ne postoje skriveni sporazumi i ugovori
Stojković: Zalagaću se za javnost u radu, da više ne postoje skriveni sporazumi i ugovori - Copyright Euronews/Nataša Krstin

veličina teksta

Aa Aa

Predsednički kandidat zeleno - leve koalicije "Moramo" Biljana Stojković ocenila je večeras da je vrednost te grupacije odlučnost da se napravi diskontinuitet sa dosadašnjim sistemom i demontira partijsko upravljanje državom.

Stojković je, na programskoj konvenciji pokreta Ne davimo Beograd i koalicije "Moramo", rekla da će prva stvar za koju će se zalagati biti javnost u radu, da više ne postoje skriveni sporazumi i ugovori. Kao drugu stvar ona je navela individualnu odgovornost - da neko ko obavlja državni posao ne može da se skriva iza partijske knjuižice, i to je nešto što mora da se potencira u politici u Srbiji.

Nosilac parlamentarne liste "Moramo" Nebojša Zelenović rekao je da će, pošto je šest godina vodio Šabac, pomoći mladom timu iz koalicije da upravlja Beogradom.

Zelenović je naglasio da je poražavajuće da je Beograd jedina evropska prestonica koja nema prečistač otpadnih voda, a da je plan "Moramo" da svaki grad u Srbiji ima to postrojenje i da smeće koje se odlaže iz svake kuće bude reciklirano.

Kandidat "Moramo" za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović poručio je da ta koalicija ima snage i energije da se uhvati u koštac sa svim problemima glavnog grada i da će pregledati sve štetne ugovore koje je sadašnja vlast potpisala.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town