Izbori 2022

Tepić: Srbiji potrebna promena iz korena, nema poštede i oprosta ni za koga

Komentari

Autor: Tanjug

18/03/2022

-

23:00

Tepić: Srbiji potrebna promena iz korena, nema poštede i oprosta ni za koga
Koalicija "Ujedinjena Srbija" - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije u današnjem razgovoru sa građanima u Požegi i tokom konvencije u Užicu poručili su da svi imaju priliku da izađu na izbore i da glasanjem razvlaste sadašnju vlast i pokažu da Srbija može bolje.

Nosilac liste Marinika Tepić ponovila je da je Srbiji potrebna promena iz korena.

"Prošlo je 10 godina, probudila se Srbija! Promena stiže" poručila je i apostrofirala da je Bojko Borisov uhapšen zbog zloupotrebe fondova EU i navela da jedva čeka da antikorupcijska tužiteljka Evropske unije Laura Keveši i ovde postavi isto pitanje.

Kaže da su i oni za Keveši "spremili kilograme dokaza o korupciji i čerupanju Evropskih para i ovde". Tepić najavljuje da će joj sve te kilograme dokaza dostaviti u Luksembrugu.

"Nema poštede, nema oprosta ni za koga. Ne može da samo da uđe, da se uzme tuđe. Sutra će im se dopasti vaša firma, vaš auto, vaša njiva, vaša ćerka! Doći će i na vaša vrata, na svačija vrata, ako 3. aprila propustimo priliku" navela je Tepić.

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije" Miroslav Aleksić izjavio je na konvenciji da mir i stabilnost u Srbiji mogu postojati "samo kada dokazani mrzitelji i ratni huškači više ne budu na vlasti" i optužio vlast t da su već dva puta uveli u rat i pozvao građane da izađu na izbore i "razvlaste sadašnju vlast"

"Imamo priliku da ih pošaljemo pred sudove i u zatvore, imamo priliku da da izgradimo institucije i uložimo u lekare, profesore, mlade, penzionere, poljoprivrednike, imamo priliku oteramo Rio Tinto iz Srbije i da zabranimo uništavanje naše zemlje i pretvaranje u koloniju“, rekao je.

Potpredsesnik Demokratske stranke Miodrag Gavrilović rekao je da su danas "najvredniji kapital Jovanjica i Krušik", a da će najvažnija promena nakon izbora biti ta da će ljudi biti najvredniji kapital Srbije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town