Izbori 2022

Palma: Lista "Dačić - premijer Srbije" pobedila u Jagodini

Komentari

Autor: Tanjug

03/04/2022

-

23:51

Palma: Lista "Dačić - premijer Srbije" pobedila u Jagodini
Palma: Lista "Dačić - premijer Srbije" pobedila u Jagodini - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je večeras da je lista Ivica Dačić- premijer Srbije ispred koalicije SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije u Jagodini pobedila sa osvojenih 12.000 glasova.

Na drugom mestu je Srpska napredna stranka, rekao je Marković, kako je saopšteno iz koalicije SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije.

''Želim da kažem jedno veliko hvala mojim Jagodincima jer je to više nego duplo veći rezultat nego na prošlim izborima za Narodnu Skupštinu Republike Srbije'', poručio je Marković.

''Obećavam da ćemo nastaviti da radimo u smeru u kojem smo radili i do sada, sa još više snage i energije, a kada je u pitanju budući premijer Srbije Ivica Dačić, budite sigurni da će svojim znanjem, iskustvom i posvećenošću dati veliki doprinos rešavanju problema izazvanih svetskom ekonomskom krizom kao i da će uspešno voditi u diplomatskom smislu Srbiju u izuzetno komplikovanoj geopolitičkoj situaciji u svetu'', dodao je Dragan Marković Palma.

On je još zahvalio svojim sugrađanim što su se, kako je naveo, masovno odazvali njegovom pozivu da glasaju za Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, i čestitao Vučiću ''na velikoj izbornoj pobedi na predsedničkim izborima".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town