Izbori 2022

Obradović: Dveri i POKS postali parlamentarna politička snaga

Komentari

Autor: Tanjug

03/04/2022

-

23:00

Obradović: Dveri i POKS postali parlamentarna politička snaga
Obradović: Dveri i POKS postali parlamentarna politička snaga - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Dveri i POKS, sa koalicionim partnerima, buduće su parlamentarne stranke, izjavio je večeras lider Dveri Boško Obradović, navodeći da sa obrađenih više od 30 odsto podataka sa birališta, imaju više od 4,5 odsto glasova.

"Danas je veliki dan. Patriotski blok ulazi u Skupšitnu, naši poslanici su oni koji su vesnik političkih promena i neko ko je nedostajao srpskoj politčkoj sceni", rekao je Obradović novinarima u izbornom štabu.

Dodao je da su ostvarili tri puta veći rezultat od onoga koju im je predviđan i zahvalio svima koji su podržali njihov progam. On je naveo i da je, kao kandidat za predsednika Republike, na trećem mestu po broju glasova, a da tek sledi prebrojavanje rezultata i na gradskim izborima, gde Patriotski blok, kaže, takođe ima dobre rezultate.

U Beogradu se, kaže, i dalje glasa, ali može da kaže da je Patriotski blok daleko iznad cenzusa i da će imati odbornike.

"Do dugo u noć brojaćemo izborne rezultate u Beogradu, nadamo se da neće biti pokušaja krađe", rekao je Obradović i dodao da u Beogradu i u 22 sata traje glasanje, zbog čega je neophodno sačekati završetak.

Predstavnici Patriotskog bloka, zadovoljni rezultatima, novinare su počastili cašicom Dverjanke - prirodne rakije od organski uzgajane šljive iz Podrinja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Talk of the town