Aktuelno iz kulture

Nastavak serije "Rik i Morti": U trejleru za sedmu sezonu prvi put čujemo nove glasove omiljenih junaka

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

27/09/2023

-

07:45

Nastavak serije "Rik i Morti": U trejleru za sedmu sezonu prvi put čujemo nove glasove omiljenih junaka
Nastavak serije "Rik i Morti": U trejleru za sedmu sezonu prvi put čujemo nove glasove omiljenih junaka - Copyright Prinskrin/Youtube/Adult Swim

veličina teksta

Aa Aa

Posle mnogo kontroverzi, konačno je predstavljen prvi trejler za sedmu sezonu popularne serije "Rik i Morti" u kojoj prvi put možemo da čujemo nove glasove omiljenih glavnih protagonista. Pošto je Džastin Roland, jedan od kreatora serije, koji je pozajmljivao glas i Riku Sančezu i Mortiju Smitu dobio otkaz nakon optužbi za nasilje u porodici s kojima se suočio, studio "Adult Swim" našao mu je zamenu.

Za sada nisu objavljena imena glumaca koji su došli na njegovo mesto, a najavljeno je da će biti predstavljeni neposredno pre premijere serije zakazane za 15. oktobar, piše Hollywood Reporter.

Prvi komentari su pozitivni i publika uglavnom ocenjuje da su novi glasovi dovoljno slični Rolandovim interpretacijama.

"Rik i Morti" je uzbudljiva mešavina crnohumorne komedije, filozofske fikcije i akcije koja vodi gledaoce u čudnovate svetove alkoholičara, ali i genijalnog naučnika Rika Sančeza koji se ne razdvaja od svog dobrodušnog i naivnog unuka Mortija.

Rik živi u kući svoje ćerke Bet i njenog muža Džerija, koji nije naročito oduševljen što Morti toliko vremena provodi sa dedom.

Serija se podjednako bavi svemirskim avanturama, koliko i porodičnom svakodnevicom, parodirajući mnoge društvene stereotipe i trendove. 

Serija je dobila impresivnu ocenu od 9,1 boda na IMDb i važi za jednu od najuticajnijih poslednjih godina.

Šokantne optužbe protiv Rolanda

Inače, Džastin Roland je sa Denom Harmonom jedan od autora serije, ali je izgubio posao nakon što je u januaru optužen za dva slučaja nasilja u porodici. Iako je kasnije njegova partnerka odustala od tužbe, usledile su nove šokantne optužbe 11 osoba, od kojih je nekoliko maloletno. Platforma NBC News objavila je intervju s njima, u kom optužuju Rolanda za predatorsko ponašanje na društvenim mrežama, kao i da je pokušao da zloupotrebi svoj status kako bi ih seksualno iskoristio. 

Autor izričito negira krivicu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura