Aktuelno iz kulture

Bend Keni nije mrtav objavio novi singl "Telo"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/11/2023

-

09:11

Bend Keni nije mrtav objavio novi singl "Telo"
Bend Keni nije mrtav objavio novi singl "Telo" - Copyright Tanja Drobnjak

veličina teksta

Aa Aa

Grupa "Keni nije mrtav" objavio je treći singl sa albuma koji uskoro izlazi za izdavačku kuću Mascom, gitarsku numeru pod nazivom "Telo“.

"Keni nije mrtav" je u toku ove godine bio veoma koncertno aktivan, svirao na velikom broju festivala, ali svoj fokus su postavili i na pisanje novih pesama. Bazična pank estetika sada je obogaćena svedenim uticajima novih muzičkih trendova. To je u mnogome osvežilo bend, ne samo što se tiče zvuka već i pristupa scenskom nastupu, što konstantno kulminira na svakom koncertu Kenija.

"Ova pesma predstavlja deo naših aktivnosti u sklopu priprema za drugi studijski album. „Telo“ je uvertira u ono šta smo našim fanovima spremili za naredni period. Jako smo srećni i volimo ovu pesmu - volimo svaki detalj rada na njoj!", izjavili su članovi benda.

Spot za novu pesmu režirao je Arsenije Slavić, a u spotu se pojavljuje glumica Marija Liješević.

"Keni nije mrtav" će u narednom periodu nastaviti sa nastupima. Očekuju ih koncerti u Splitu (25.11), prvi nastup u Severnoj Makedoniji na „Pin“ konferenciji na kojoj nastupaju kao nosioci programa koji realizuje projekat „Serbia Creates Music“ (30.11). Bend će nastupiti u Hrvatskoj (Koprivnica i Rijeka 8. i 9.12), u Sarajevu i Mostaru (15. i 16.12), kao i u Kraljevu sa bendom Eyesburn pred sam kraj godine.

Singl "Telo" grupe "Keni nije mrtav" je od 17. novembra dostupan na svim striming servisima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura