Reflektor

Blink festival u nekadašnjoj fabrici Kluz: Popularna muzika, stripovi i tetovaže u dva dana zabave

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/06/2022

-

10:12

Blink festival u nekadašnjoj fabrici Kluz: Popularna muzika, stripovi i tetovaže u dva dana zabave
Promo/Blink festival Veselin Dragaš - Copyright Promo/Blink festival Veselin Dragaš

veličina teksta

Aa Aa

Prvi muzički Blink festival u Beogradu, biće održan 25. i 26. juna na dve festivalske bine u prostoru nekadašnje fabrike Kluz. 

Uz nastupe muzičara kao što su Ružno Pače, Kukus, Sixpack, rezidente festivala, bend Keni nije mrtav, u programu na glavnoj bini pridružiće im se još i Ivan Jegdić, kantautor jedinstvenog glasa i kao i hrvatski punk duo Luzeri, koji će se premijerno predstaviti publici u Srbiji.

Pošto posetioce festivala prvi put očekuje ovakva produkcijska postavka u Kluzu, Blink festival je objavio mapu, pozicije bina i pratećeg programa, kao i način na koji će publika fukcionisati između dva stejdža.

Promo/Blink festival

 

Pored muzičkog programa, u festivalskom prostoru između dve bine posetioce očekuje raznolik prateći program. Dino Brničanin, crtač stripova poznat kao Art.xv će na licu mesta raditi stripove i karikature posetiocima, a one će biti već u toku festivala biti objavljivane na drušvenim mrežama festivala. 

Za ljubitelje skejta tu su Kobazz i Trasher, a za Anime fanove, svoja iznenađenja priprema jedan od najvećih Anime koncepta u Srbiji, Animeshoprs. Takođe, posetioci festivala će imati priliku da urade tetovažu ili na primer, novu frizuru.

Festivalske kapije se otvaraju od 17h, a program otpočinje Jing&Jang plesnim takmičenjem čiji će host biti BG Funk, dok muzički program otvara "New artist showcase" na kom će se publici predstaviti nekoliko novih izvođača.

Karma stage - mesto dobrih žurki

Uz program glavne bine, objavljena su i imena izvođaća na Karma stejdžu pod sloganom "Let's party", pa u subotu posetioce očekuje sjajan provod uz "PopZone" i "Vikendcelunoć" tematski kolektiv. 

Promo/Blink festival

 

U subotu, glavni deo programa Karma stejdža predviđen je za Traples iz Hrvatske, kolektiv koga ljudi znaju sa nastupa na SeaStar i Exit festivala, a tu je i "Kultura" iz Novog Sada

Nastupaju:
  Main stage Karma stage
25. jun - Kukus
- Pajak
- Ba$ha
- Ivan Jegdić
- Tam
- Blink party
- Elon
- From the heart
- PopZone
- Vikendcelunoć
 
26. jun - Ružno pače
- Sixpack
- Keni nije mrtav
- Đurađ Đuričić and Blink live set
- Akomeneželiš
- Luzeri
- Raskid13
- Traples
- Kultura

Ulaznice za Blink festival su u pretprodaji na svim prodajnim mestima servisa Tickets, kao i online.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura