Reflektor

No Sleep festival: Posle dvogodišnje pauze, na Egzitov festival u Beogradu stižu Nina Kravic, DVS1 i DJ Bone

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/12/2021

-

14:32

No Sleep festival: Posle dvogodišnje pauze, na Egzitov festival u Beogradu stižu Nina Kravic, DVS1 i DJ Bone
Nina Kraviz - Copyright EXIT/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Nakon dvogodišnje pauze, No Sleep festival koji je i dalje zvanično Najbolji novi evropski festival, vraća se u Beograd, i to sa čak dva izdanja u 2022. godini.

Ovaj događaj u produkciji Egzit tima i uz podršku kultnog domaćeg brenda Guarana, svoj "festivalski Oskar" osvojio je početkom 2020. godine na dodeli prestižnih Evropskih festivalskih nagrada, ali zbog pandemije nije bilo prilike da se taj uspeh i obeleži.

Upravo zbog toga će iduće godine, pored redovnog termina u novembru, biti održano i dodatno, slavljeničko izdanje 8. i 9. aprila 2022. Lokacija ostaje Luka Beograd, ali ovog puta u hangaru Matrez.

Na No Sleep festivalu nastupiće Nina Kraviz, američki di džej ruskog porekla – Zak Kutoretski, poznatiji kao DVS1 i legenda detroitske tehno scene di džej Bone.

EXIT/Promo

 

Nina Kraviz je trenutno na vrhuncu svoje prebogate karijere. Osim što je već godinama jedan od najtraženijih izvođača elektronske muzike u svetu, njeni novi pop singlovi zauzeli su američke radio stanice, a pesme "Skyscrapers" i "This Time" remiksovale su njene brojne kolege ovog leta, uključujući i Solomuna. 

Hedlajnerka je vodećih svetskih festivala, kao što su Coachella, Primavera, Ultra, Awakenings, Time Warp, Sonar, a na Exitovoj mts Dance Areni nastupala je čak četiri puta.

Dok čekamo novi singl i nadolazeći album, Ninu možemo "sresti" i u popularnoj igri "Cyberpunk 2077".

EXIT/Promo

DVS1

DVS1 je devedesetih učestvovao u stvaranju američke rejv scene, a danas je jedan od najpriznatijih svetskih di džejeva i rezident kultnog kluba "Bassiani".

Poznat je po konceptu žurki "Wall Of Sound", koje organizuje u Roterdamu od 2015. godine, a predvodio je velike svetske festivale, poput Decibela i Dekmantela, i puštao uz tehno pionire kao što su Džef Mils i Robert Hud. 

Ponosi se svojom zbirkom vinila – fascinantnom kolekcijom od 30.000 ploča i projektom "Monom", čiji je fokus prostorno planiranje zvuka.

Di džej Bone je jedan od najcenjenijih predstavnika detroitske scene sa koje je i potekao tehno zvuk.

Pult je delio sa svim drugim velikanima Detroita, od Huana Atkinsa do Kevina Saundersona. Njegova strast za muzikom, jedinstven stil i virtuzno umeće pozicionirali su ga među tehno velikane poput Džefa Milsa, DVS1, Bena Simsa i Dejva Klarka.

EXIT/Promo

DJ Bone

Dvodnevne ulaznice za No Sleep festival 2022 biće u prodaji od ponedeljka, 27. decembra u podne, po preliminarnoj ceni od 1.990 dinara, dok će cena dvodnevnih VIP ulaznica biti 3.990 dinara. Količina ulaznica po ovim cenama biće ograničena, a moći će da se kupe putem prodajne mreže Gigs Tix.

Refundacija No Sleep till Exit ulaznica

Za kupce koji još nisu refundirali No Sleep till EXIT ulaznice postoji nekoliko opcija: za ulaznice kupljene po ceni od 490 do 690 dinara, posetioci mogu da biraju jedan festivalski dan u klubu Drugstore; za ulaznice kupljene po ceni od 890 do 1.590 dinara, posetioci mogu da biraju jedan festivalski dan u hangaru Matrez; za VIP ulaznice po ceni od 1.990 dinara i više, posetioci mogu da biraju jedan VIP festivalski dan u hangaru Matrez.

Proces registracije za dan po izboru biće definisan naknadno, posle objave programa drugog dana festivala.

Ukoliko im ne odgovaraju novi datumi i opcije, svi kupci No Sleep till Exit ulaznica moći će da refundiraju ulaznice.

Više informacija o procesu refunda biće objavljeno u ponedeljak, 27. decembra na Gigs Tix.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura