Reflektor

"Keni nije mrtav" 23. decembra u Domu omladine Beograda

Komentari

Autor: Euronews Srbija

09/12/2021

-

09:50

"Keni nije mrtav" 23. decembra u Domu omladine Beograda
Keni nije mrtav - Copyright Tanja Drobnjak

veličina teksta

Aa Aa

U četvrtak 23.decembra u koncertnoj sali "Amerikana" u Domu omladine Beograda, sastav "Keni nije mrtav" održaće koncertnu promociju albuma "Ajmo da plešemo" i ujedno njihov prvi veliki samostalni beogradski koncert. 

Popularno nazvaniji Keniji, na svom koncertu će imati i nekoliko gostiju o čemu će se oglasiti u narednom periodu, a da celovečernji program postane jedna velika žurka pobrinuće se i DJ kolektivi "Jutro" koji će otvoriti program i "Blink" koji će ugostiti jednog od najperspektivnijih bubnjara u Evropi, talentovanog Đurađa Đuričića. On će sa njima, za bubnjem izvesti neke od najvećih hitova (Maneskin, MGK, RATM i slično)

"Keni nije mrtav" je par godina u nazad izuzetno koncertno aktivan, nastupali su po gradovima širom Srbije i regiona, i važe za jedan od najatrkatkivnijih "live izvođača", koji pravi sjajnu atmosferu. Njihov debi album "Ajmo da plešemo" izašao je 5. novembra, a za koncert u Domu omladine, Keniji spremaju setlistu sa gostima ali i nekim starim pesmama koje je njihova publika zavolela na nastupima.

"Jedva čekamo da se popnemo na predivnu binu Amerikane! Ovaj koncert je ujedno i promocija našeg prvog albuma. Kao ekipa ljudi koja i sama voli da se provodi, odlučili smo u Amerikani napravimo opštu celovečernju žurku, tako da ćemo i pre i posle koncerta uživati u muzici za đuskanje, skakanje i šutke, a sve to uz nastup sjajnog Đurađa. Vidimo se na najlepšoj žurci u gradu!", poručio je bend povodom koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji preko servisa Tickets po najnižoj ceni od 600 dinara, a događaj se održava uz ograničen kapacitet i uz poštovanje svih preporuka, pa stoga nisu potrebni zeleni sertifikati.

Preporuka za vas

Keni nije mrtav "Samodisciplinom" otvara sezonu Koncerata na zidiću Doma omladine

Komentari (0)

Kultura