Aktuelno iz kulture

Raspisan konkurs za maratonsko gledanje božićnih filmova: Najsrećniji filmofil dobija 2.500 dolara

Komentari

Autor: Euronews

23/11/2023

-

13:16

Raspisan konkurs za maratonsko gledanje božićnih filmova: Najsrećniji filmofil dobija 2.500 dolara
Raspisan konkurs za maratonsko gledanje božićnih filmova: Najsrećniji filmofil dobija 2.500 dolara - Copyright Printscreen YouTube/Netflix, Movieclips, Warner Archive

veličina teksta

Aa Aa

Američki internet i kablovski provajder "CableTV" i ove godine plaća ljubiteljima filmova da tokom 25 dana pogledaju 25 prazničnih filmova, a zatim ih ocene u kategoriji nostalgije, tople priče i sveukupnog prazničnog raspoloženja.

Najsrećniji filmofil koji bude odabran na kraju dobiće za svoj angažman čak 2.500 dolara, a među filmovima koje će pogledati su "Čudo u 34. ulici", "Vilenjak", "Umri muški" i "Sam u kući".

Pored novčane nadoknade, biće mu obezbeđena i godišnja pretplata na striming servise Netfliks, Dizni Plus, Amazon Prajm, Maks, Epl TV Plus i Hulu.

Nažalost, na konkurs mogu da se prijave samo stanovnici Amerike stariji od 18 godina, ali pored toga, kako CableTV navodi u saopštenju, "jedini zahtev je da gajite duboku ljubav prema prazničnim filmovima, nosite pesmu u srcu i imate volju da maratonski tokom 25 dana pogledate 25 filmova".

Pobednik će biti obavešten mejlom 5. decembra, piše Euronews.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura