Aktuelno iz kulture

Prvi tizer za nastavak serije "Squid Game": Netfliks najavio bogat program za 2024. godinu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

01/02/2024

-

21:28

Prvi tizer za nastavak serije "Squid Game": Netfliks najavio bogat program za 2024. godinu
Prvi tizer za nastavak serije "Squid Game": Netfliks najavio bogat program za 2024. godinu - Copyright Prinskrin/Youtube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks je predstavio novi promo video za serije i filmove koje će lansirati tokom 2024. godine, a među njima i tizer za drugu sezonu planetarno popularne serije "Squid Game".

U kratkom isečku na samom kraju trominutnog videa, vidimo junaka serije Songa Gihuna na aerodromu, koji telefonom nepoznatom sagovorniku poručuje: "Naći ću te. Po svaku cenu". 

Prvih devet epizoda "Squid Game" predstavljeno je 2021. a serija o takmičarima koji se bore za basnoslovnu novčanu nagradu rizikujući pritom svoj život, ubrzo je "zaludela" planetu. 

Do danas je najgledaniji orginalni sadržaj na Netfliksu u istoriji te platforme, a osvojila je čak šest Emi nagrada. 

Posle više meseci spekulacija o drugoj sezoni, Netfliks je u januaru 2022. potvrdio da će biti snimljena i druga sezona, a izvršni direktor Ted Sarandos najavio "čitav univerzum" "Squid Game". 

U međuvremenu je na Netfliksu predstavljen i takmičarski rijaliti program zasnovan na istoj premisi kao i serija, a u pripremi je i video igra.

Komedija Kameron Dijaz, nastavak "Bridžertona" i "3 Body Problem"

Pored čuvene južnokorejske serije, u promo videu vidimo isečke iz novog filma "Back in Action" u kom se glumi vratila Kameron Dijaz. 

AP/Joel Ryan

 

Najavljen je i novi vizuelni spektakl Zeka Snajdera - "Rebel Moon: Part 2 – The Scargiver" koji će biti dostupan već od 19. aprila, a dobili smo i tizer za novi deo franšize "Policajac s Beverli Hilsa" sa Edijem Marfijem u glavnoj ulozi.

Od 22. februara biće dostupan i "Avatar: The Last Airbender", igrana adaptacija popularne animirane serije, a uskoro stiže i nova triler serija sa Kirom Najtli u glavnoj ulozi pod nazivom "Black Doves". 

Dugonajavljivana naučno-fantastična serija "3 Body Problem", koja prati priču o prvom kontaktu čovečanstva sa vanzemaljskom civilizacijom, biće dostupna od 21. marta.  

Pored "Squid Game", pretplatnici Netfliksa moći će da vide i nove sezone serija "Outer Banks", kao i "Bridžerton", koja ovog puta prati ljubavni život Penelope.

Komentari (0)

Kultura