Aktuelno iz kulture

Pingvin se vraća sam: Kolin Farel uskoro u seriji o jednom od najvećih Betmenovih neprijatelja

Komentari

Autor: Collider

25/03/2024

-

13:08

Pingvin se vraća sam: Kolin Farel uskoro u seriji o jednom od najvećih Betmenovih neprijatelja
Pingvin se vraća sam: Kolin Farel uskoro u seriji o jednom od najvećih Betmenovih neprijatelja - Copyright Printscreen YouTube/Max

veličina teksta

Aa Aa

Kolin Farel zvezda je nove serije "Pingvin", koja je spinof poslednjeg filma o Betmenu.  U središtu zbivanja je čuveni zlikovac, a glavni glumac kaže da je reč o vrlo mračnoj priči.

"Vrlo je mračno i vrlo teško. Svakako je tako delovali tako dok smo radili na tome. Nije da se pritom nismo zabavili, jer sam se stvarno odlično proveo. Neverovatno je nasilno", ispričao je Farel u jednom nedavnom intervjuu.

Pingvin, odnosno Osvald Koblpot, je legendarni zlikovac iz stripova i filmova o Betmenu, poznat po cilindru, monoklu i velikoj kolekciji smrtonosnih kišobrana. Pre Kolina, do sada su ga igrali Berdžes Meredit, Deni Devito i Robin Lord Tejlor.

Ovog puta u središtu priče je uspon Pingvina, odnosno Osvalda Koblpota na čelo kriminalnog podzemlja Gotama, a glumac kaže da je njegov protagonista oduvek maštao o tome.

"Smrt Karmina Falkonea na kraju filma 'Betmen' ostavlja prostor koji treba popuniti, a više ljudi pokušava da se domogne te moći. To je Osvaldovo putovanje u pokušaju da se izdigne na vrh, kroz neverovatne prepreke", rekao je Farel, prenosi Collider.

U prvom trejleru serije vidimo da nasilnih scena zaista ne nedostaje, budući da u minut i po izdvojenih kadrova vidimo niz eksplozija i najrazličitijeg naoružanja, često i u Pingvinovim rukama.

U svom monologu tokom trejlera, Osvald nagoveštava da želi moć i da je upravo nasilje jedno od glavnih sredstava da je uzme u svoje ruke.

Pored Farela, u seriji igra i Kristin Milioti kao Sofija Falkone, Karminova ćerka koja je Osvaldova najveća prepreka u preuzimanju kontrole na podzemljem Gotama. Tu su i Klensi Braun, Majkl Keli, Majkl Zegen, Teo Rosi i mnogi drugi.

Serija će se prikazivati na Max platformi ove godine, ali tačan datum još nije preciziran.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura