Aktuelno iz kulture

Švajcarska glavni favorit za pobedu na Evroviziji, Srbija zabeležila pad na kladionicama

Komentari

Autor: Euronews Srbija

07/04/2024

-

09:26

Švajcarska glavni favorit za pobedu na Evroviziji, Srbija zabeležila pad na kladionicama
Švajcarska glavni favorit za pobedu na Evroviziji, Srbija zabeležila pad na kladionicama - Copyright Prinstscreen YouTube/Eurovision Song Contest

veličina teksta

Aa Aa

Nešto više od mesec dana do održavanja ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu Evrovizije, došlo je do promene na kladionicama kada je reč o glavnim favoritima za pobedu. Hrvatska tako posle skoro dva meseca vođstva više nije prva, a najviše šansi za pobedu trenutno ima Švajcarska.

Nemo sa pesmom "The Code" koji predstavlja Švajcarsku ove godine trenutno prema kladionicama ima 24 odsto šanse za pobedu. Na drugom mestu je Bejbi Lazanja sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" koji ima 15 odato šansi. Slede ih Italija, Ukrajina i Holandija.

Srbija je sa pesmom "Ramonda" u proteklih nekoliko dana zabeležila pad na kladionicama, pa se tako trenutno nalazi na 20. mestu, sa svega jedan odsto šansi za pobedu.

Evrovizija će se ove godine održati u Malmeu, a polufinalne večeri održaće se 7. i 9. maja, dok je finale zakazano za 11. maj. Srbija nastupa u prvoj polufinalnoj večeri pod rednim brojem dva.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura