Aktuelno iz kulture

Objavljen prvi trejler za film "Dedpul i Vulverin": Stefan Kapičić vraća se u ulozi Kolosusa

Komentari

Autor: Deadline

23/04/2024

-

14:25

Objavljen prvi trejler za film "Dedpul i Vulverin": Stefan Kapičić vraća se u ulozi Kolosusa
Objavljen prvi trejler za film "Dedpul i Vulverin": Stefan Kapičić vraća se u ulozi Kolosusa - Copyright Prinskrin/Youtube/Deadpool & Wolverine/Ryan Reynolds

veličina teksta

Aa Aa

Dugoočekivani nastavak "Dedpul" franšize "Dedpul i Vulverin" (Deadpool and Wolverine) dobio je prvi trejler u kom možemo da vidimo Rajana Rejnoldsa i Hjua Džekmena u njihovim najpoznatijim ulogama. Kako je ranije potvrđeno, i u ovom delu imaćemo priliku da vidimo srpskog glumca Stefana Kapičića u ulozi Kolosusa. 

Reditelj ovog ostvarenja Šon Livi nedavno je istakao za "Screen Rant" zašto ovaj film ne nosi naziv "Dedpul 3".

"Osećam se privilegovano, jer govorimo o dve ogromne filmske zvezde u njihovim najlegendarnijim ulogama. To mi je dalo šansu. To jeste treći Dedpul film, ali nije Dedpul 3. To je sasvim druga stvar koja uključuje i Dedpula i Vulverina i ne pokušava da kopira bilo šta iz prva dva filma. Oni su sjajni, ali ovo je je avantura sa dvojicom likova", rekao je Livi.

Reditelj je nagovestio da će film biti "brutalan i smešan", kao i da je želeo da se publika u bioskopu dobro zabavi. 

Novi film počinje Dedpulovim rođendanom, ali slavlje prekida Time Variance Authority, organizacija poslednji put viđena u drugoj sezoni serije "Loki".

"Dedpul i Vulverin" biće premijerno prikazan 26. jula, a pored Rejnoldsa, Džekmena i Kapičića, igraju i Ema Korin, Morena Bakarin, Dženifer Garner, Džoš Brolin i mnogi drugi.  

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu