Aktuelno iz kulture

Snima se "Zlica 2": Ema Stoun bi mogla da postane najplaćenija glumica na svetu

Komentari

Autor: Daily Mail

15/08/2021

-

22:25

Snima se "Zlica 2": Ema Stoun bi mogla da postane najplaćenija glumica na svetu
Snima se "Zlica 2": Ema Stoun bi mogla da postane najplaćenija glumica na svetu - Copyright Tanjug AP/Laurie Sparham/Disney via AP

veličina teksta

Aa Aa

Oskarovka Ema Stoun mogla bi da postane najplaćenija glumica u Holivudu zahvaljujući novom ugovoru koji je postigla sa striming servisom Dizni plus.

Ona je pristala da snimi nastavak hit filma "Zlica" ali pod sasvim novim uslovima, kakve do sada nisu imali holivudski glumci.

Naime, pandemija je dovela do otkazivanja bioskopskih projekcija gotovo svih filmova nastalih u poslednjih godinu dana, pa su mnoge kuće odlučile da ih direktno proslede striming servisima. Međutim, to je za glumce značilo da će dobiti drastično manje zarade, zbog čega je Skarlet Johanson, zvezda "Crne udovice" nedavno tužila Dizni.

Međutim, agent Eme Stoun Patrik Vajtsel tvrdi da ugovor za "Zlicu 2" štiti glumce.

"Ovaj ugovor demonstrira da je moguće naći srednji put koji štiti umetnike i istovremeno čuva interese studija. Nadamo se da će to otvoriti vrata drugim članovima kreativne industrije da budu deo uspeha novih platformi", rekao je Vajtsel.

Pre pandemije, Skarlet Johanson je bila najplaćenija glumica na svetu, ali je prema magazinu Forbs, ove godine tu titulu preuzela tv zvezda Sofija Vergara. 

Neimenovani izvor iz Diznija je za Dejli Mejl rekao da bi Ema Stoun mogla da zaradi i više od 50 miliona dolara od "Zlice 2" ukoliko film bude hit.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura