Aktuelno iz kulture

Hoakin Finiks u novoj drami napravio ulogu za 180 stepeni drugačiju od Džokera

Komentari

Autor: IndieWire

22/08/2021

-

07:59

Hoakin Finiks u novoj drami napravio ulogu za 180 stepeni drugačiju od Džokera
Hoakin Finiks u novoj drami napravio ulogu za 180 stepeni drugačiju od Džokera - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Hoakin Finiks u novoj drami "C’mon C’mon" reditelja Majka Milsa pokazaće "nežniju stranu", i ulogu za 180 stepeni drugačiju od Oskarom nagrađene i hvaljene role u "Džokeru".

Novi, crno-beli film reditelja koji je potpisao, između ostalog, "Početnike" i "Žene 20. veka", biće prikazan na 59. filmskom festivalu u Njujorku i to u okviru selekcije "Spotlight". Pomenutia selekcija predstavlja najiščekivanije i najznačajnije filmove koje publika može očekivati u jesenjoj sezoni, podseća IndieWire.

profimedia

Finiks u "Džokeru"

"C’mon C’mon" je još jedna topla i pronicljiva priča s potpisom Milsa, koja portretiše savremenu američku porodicu i otvara pitanja suočavanja sa ličnim traumama, ali i istorijskim nasleđem.

Finiks se našao u ulozi Džonija, osećajnog i srdačnog radijskog voditelja, koji je u potpunosti posvećen projektu - intervjuiše decu širom Amerike na temu neizvesnosti i budućnosti sveta. Kada ga njegova sestra Viv (Gabi Hofman) zamoli da pričuva njenog osmogodišnjeg sina (Vudi Horman) dok ona povede brigu o detetovom ocu koji se suočava sa mentalnim problema, Džoni ne očekuje da će se toliko povezati sa detetom. Njihovo putovanje kreće, od Los Anđelesa preko Njujorka do Nju Orleansa...  

profimedia

Finiks kao brižni ujak u novoj drami Makla Milsa

Filmski festival u Njujorku biće održan od 24. septembra do 1. oktobra, a već je najavljeno da će na otvaranju biti prikazan film Džoela Koena "Tragedija Magbeta", prvo ostvarenje koje ovaj reditelj potpisuje bez brata Itana. Na programu su, između ostalog, još i novi film Pedra Almodovara "Paralelne majke" i "Francuska depeš" Vesa Andersona.

Hoakin Finiks (46) je nedavno fotografisan u Montrealu, na setu filma "Disappointment Blvd", što je jedna od nekoliko holivudskih produkcija koje se ovog leta snimaju u Kanadi.

Film Arija Astora, za koga američki mediji kažu da je majstor horora, govorio o jednom od najuspešnijih preduzetnika svih vremena, a kog u starijem dobu igra upravo Finiks. Produkcija sve detalje u vezi sa ovim filmom i dalje čuva u tajnosti.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura