Aktuelno iz kulture

Harison Ford se vratio na snimanje Indijane Džounsa posle tri meseca bolovanja

Komentari

Autor: The Sun

09/09/2021

-

11:35

Harison Ford se vratio na snimanje Indijane Džounsa posle tri meseca bolovanja
Harison Ford - Copyright Tanjug AP/Daniel Cole

veličina teksta

Aa Aa

Harison Ford navodno se vratio snimanju petog nastavka franšize "Indijana Džouns", nakon tri meseca bolovanja zbog povrede ramena.

Prema pisanju britanskog portala San, glumac je u ponedeljak viđen na filmskom setu u Bakingemširu. Harison je morao da se podvrgne operaciji nakon povrede ramena.

Film se snima u Londonu, Glazgovu i Severnom Jorkširu, a trebalo bi da bude premijerno prikazan sledeće godine. 

Ford je poznat po tome što sam izvodi vratolomije u filmovima, a reditelj Stiven Spilberg je tako jednom prilikom sebe nazvao "budalom" zato što mu je dozvolio da se upušta u opasne scene. 

"Harison je morao da se trka s kamenjem deset puta, jer je bilo pet snimaka kamenja iz pet različitih uglova, a svaki smo radili po dva puta. Pobedio je deset puta. Imao je sreće, a ja sam bio idiot koji ga je nagovorio da pokuša", rekao je Spilberg o snimanju "Otimača izgubljenog kovčega".

Ipak, njegova nedavna povreda nije prva koju je zadobio na radnom mestu. Tokom snimanja "Buđenja sile", jednog od nastavaka "Ratova zvezda" polomio je nogu. 

Ovo leto Harison je proveo u Londonu na oporavku, a fotografisan je i na hrvatskom primorju gde je boravio sa suprugom Kalistom Flokhart.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura