Aktuelno iz kulture

U "Uvod u anatomiju" se vraća i doktorka Megan Hant, premijera prve epizode 30. septembra

Komentari

Autor: Variety

09/09/2021

-

22:40

U "Uvod u anatomiju" se vraća i doktorka Megan Hant, premijera prve epizode 30. septembra
Ebigejl Spenser - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kreatori hit serije "Uvod u anatomiju" odlučili su da na male ekrane, u 18. sezonu vrate i Abigejl Spenser, glumicu koja je igrala hirurga Megan Hant - mlađu sestru Ovena Hanta za koju se deset godina smatralo da je poginula u ratu u Iraku.

Prema predstavnicima ABC, prenosi Variety, lik Megan će se pojaviti već u premijernoj epizodi predstojeće sezone, koja je najavljena za 30. septembar.

Megan se, naime, u "Uvodu u anatomiju" pojavila u finalu 13. sezone, kada se saznalo da ona ipak nije mrtva, već da je sve vreme provela u zatočeništvu. Iz Iraka je stigla u Sijetlu, a pošto se oporavila, sa sinom i verenikom se preselila u Los Anđeles. Scena na plaži, koja pokazuje srećnu Megan sa porodicom, prikazana je u finalu 14. sezone i do sada se nije pojavljivala u epizodama.

Autori ove najdugovečnije i najbolje rangirane serije u produkciji ABC već su potvrdili da će glumačko pojačanje u 18. sezoni biti Piter Galager, ali i da se u priču koja se odvija u čuvenoj "Grey-Sloan Memorial Hospital" vraćaju i Kejt Barton i Kejt Volš.

Abigejl Spenser je nedavno glumila u "Buntovnici", pravnoj drami, takođe, u produkciji ABC, a tokom proteklih godina imala je zapažene uloge, između ostalog, u popularnim serijama "Ljudi sa Menhetna" i "Prava krv".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura