Reflektor

Popularna doktorka Montgomeri se vraća u "Uvod u anatomiju"

Komentari

Autor: Collider

04/09/2021

-

11:51

Popularna doktorka Montgomeri se vraća u "Uvod u anatomiju"
Kejt Volš - Copyright AP/Andy Kropa

veličina teksta

Aa Aa

Nakon što je potvrđeno da će glumac Piter Galager biti veliko pojačanje glumačkoj ekipi hit serije "Uvod u anatomiju", stiže vest da će se u novim epizodama predstojeće 18. sezone ponovo pojaviti dr Edison Montgomeri, koja je pre skoro 10 godina napustila čuvenu "Grey-Sloan Memorial Hospital", piše Collider.

Ovu vest je potvrdila i sama glumica, Kejt Volš, na društvenim mrežama i to rečima: "Ovo se zaista dešava. Uskoro ćete videti doktorku Edison Montgomeri".

Lik Montgomeri prvobitno je zamišljeno da se pojavi u svega pet epizoda tokom emitovanja serije 2005, ali je popularnost doktorke koju tumači Volš bila tolika da su autori serije odlučili da je ipak zadrže još neko vreme u "Uvodu u anatomiju". Montgomeri je potom "nastavila da leči" u spinofu "Privatna praksa" (2007), koja je emitovana čak šest sezona.

Premijera 18. sezone se očekuje 30. septembra, a prema najavama ove najdugovečnije i najbolje rangirane serije u produkciji ABC, gledaoce očekuje iznova povratak u prošlost. U više epizoda 18. sezone, naime, potvrđeno je da će se na malim ekranima pojaviti Kejt Barton, koja je tumačila lik Elis Grej - vrhunskog hirurga i majke Meredit, koja je bolovala od Alchajmera i koja je preminula od srčanog udara u trećoj sezoni.

Serija "Uvod u anatomiju" upisuje se u istoriju televizije kao najduže ikad emitovana medicinska drama na malim ekranima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura