Aktuelno iz kulture

Opra Vinfri ostala bez Emija za intervju sa princem Harijem i Megan Markl

Komentari

Autor: Tanjug

13/09/2021

-

07:41

Opra Vinfri ostala bez Emija za intervju sa princem Harijem i Megan Markl
Opra Vinfri ostala bez Emija za intervju sa princem Harijem i Megan Markl - Copyright AP Photo

veličina teksta

Aa Aa

Intervju američke TV voditeljke Opre Vinfri sa princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, koji je uzburkao svetsku javnost, nije dobio najprestižniju američku televizijsku nagradu Emi.

Vinfri i njen tim bili su nominovani u kategoriji za najbolje vođenu emisiju, ali je nagradu osvojio glumac Stenli Tuči za emisiju o italijanskoj hrani i kulturi "Tragajući za Italijom".

Dvočasovni intervju sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa potresao je britansku monarhiju kada je Megan optužila jednog od članova kraljevske porodice da je zapitao "koliko bi tamna" mogla da bude boja koža njihovog sina Arčija i navela da ju je život u kraljevskoj porodici doveo "na ivicu samoubistva", prenosi Rojters.

To je bio prvi televizijski intervju ovog para nakon što su početkom 2020. godine odlučili da se odreknu kraljevskih dužnosti i presele u Kaliforniju.

Intervju je u prva tri dana nakon emitovalnja gledalo više od 49 miliona ljudi širom sveta.

Hari i Megan nisu prisustvovali skromnoj ceremoniji na kojoj su se dodeljivale nagrade za kreativnu umetnost koja prethodi dodeli glavnih Emi nagrada sledeće nedelje.

 

Komentari (0)

Kultura

Blago se vraća u Srbiju: Sliku Vlaha Bukovca koja je ukradena iz dvorca Dunđerski pre 29 godina policija našla u Cirihu