Aktuelno iz kulture

Ben Stiler i Kejt Blančet, neodoljivi špijunski dvojac u filmskoj adaptaciji nekada popularne serije

Komentari

Autor: Deadline

14/11/2021

-

14:24

Ben Stiler i Kejt Blančet, neodoljivi špijunski dvojac u filmskoj adaptaciji nekada popularne serije
Ben Stiler i Kejt Blančet, neodoljivi špijunski dvojac u filmskoj adaptaciji nekada popularne serije - Copyright AP/Joel C Ryan, Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

Dvostruka oskarovka Kejt Blančet igraće zajedno sa Ben Stilerom u filmskoj adaptaciji "The Champions", britanske serije iz šezdesetih godina prošlog veka u režiji Denisa Spunera.

Stiler će se sada naći u rediteljskoj stolici, a film će, između ostalih, producirati njegova kuća "Red Hour" i "ITV Studios America".

Iz produkcije navode da jedva čekaju da zaživi projekat, a da Stiler i Blančet čine "neodoljivi špijunski dvojac".

Priča "The Champions" počinje padom aviona, u kom su bila tri agenta UN, a koji se srušio na Himalajima. Agente spasava napredna civilizacija koja tajno živi na Tibetu i od kojih će "pokupiti recept" za to da poboljšaju i intelektualne i fizičke sposobnosti. Kada se agenti budu vratili u spoljni svet, koristiće svoje nove nadljudske moći da bi sprovodili zakon i održavali red i mir, piše portal Deadline.

Istoimena serija imala je 30 epizoda, a emitovana je na britanskom kanalu ITV u periodu od 1968. do 1969. godine, a na njoj su radili scenaristi koji su bili zaduženi i za druge popularne serije, kao što su "Avengers" ili "Danger Man".

"Ova serija je dragulj koji je već dugo zaboravljen i mislim da će novoj generaciji biti uzbudljiva na podjednako čudan i veličanstven način, kao što su to nekada bile i originalne epizode. Dugo sam želela da radim sa Benom, koji će biti i režiser i glumac. On je jedan od najsvestranijih režisera današnjice. Da bi se napravili filmovi kao što su 'Zoolander' i 'Escape at Dannemora' potrebna je ozbiljna kreativnost", rekla je Blančet.

I Stiler je, sudeći prema izjavama, oduševljen što će raditi sa dvostrukom oskarovkom.

"Već dugo sam veliki fan Kejt Blančet. Nadam se da će zbog ovog projekta ljudi konačno da počnu da misle o njoj ozbiljno kao o glumici", rekao je Stiler.

Blančet trenutno snima film Toda Filda, pod nazivom "Tar", a nedavno je završila produkciju "Borderlands" Elija Rota. S druge strane, Stiler je potpisao režiju serije "Severance" u kojoj glume Adam Skot, Patrišija Arket, Kristofer Voken i drugi, a koja je trenutno u fazi postprodukcije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura