Aktuelno iz kulture

Zvezda "Dinastije" snima film o sinu američkog predsednika u Beogradu, a zbog nezgode završio u Urgentnom centru

Komentari

Autor: The Hill

16/11/2021

-

14:42

Zvezda "Dinastije" snima film o sinu američkog predsednika u Beogradu, a zbog nezgode završio u Urgentnom centru
Džon Džejms - Copyright Prinskrin/Youtube/Studio 10

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Džon Džejms, koji je najpoznatiji po ulozi Džefa Kolbija u "Dinastiji", završio je u beogradskom Urgentnom centru nakon povrede koju je zadobio u jednom prestoničkom restoranu.

Džejms, koji u Beogradu snima film "My Son Hunter" o sinu američkog predsednika Džoa Bajdena, ulazio je u restoran i udario u staklena vrata.

"Zadobio sam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno", ispričao je Džejms za britanski Daily mail. 

On je zatim opisao svoje iskustvo u Urgentnom centru: "Bila je to subota uveče u Urgentnom centru i kao svaka subota u svakom urgentnom centru na svetu, bila je prava ludnica. Ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko kopči, pa se vraćam na snimanje".

Zvanični Tviter nalog produkcije filma "My Son Hunter" potvrdio je pisanja britanske štampe, dodavši da se Džejms oseća dobro.

Film o kontroverznom sinu američkog predsednika snimaju irski producenti Felim Mekalir i njegova supruga En Mekelhini. Hantera Bajdena glumi britanski glumac Lorens Foks, piše list The Hill.

 
Džejms, koji tumači lik aktuelnog američkog predsednika Džoa Bajdena je ranije rekao da u scenariju ima svega - "novca, moći, pohlepe, seksa, droge i alkohola", dodavši da ga zbog toga "na neki način podseća na 'Dinastiju'".

"To je priča o očevoj ljubavi prema sinu, uprkos njegovim velikim manama, ali i priča o unutrašnjem pogledu na svet politike", kazao je on.

Reditelj filma je poznati glumac Robert Dejvi, koji je, između ostalog, igrao u filmovima o Džejmsu Bondu, serijalu "Umri muški", filmu "Gunisi", "Čarlijevi anđeli" i brojnim TV serijama. 

Autori filma opisuju ga kao način da se istraži "kako je Hanter Bajden sakupio desetine miliona dolara od stranih firmi čiji su vlasnici oligarsi i da se rasvetle kontroverzni odnosi između Hantera, njegovog oca i drugih članova porodice Bajden".

Snimanje filma, čiji je budžet 1,8 miliona dolara, u Srbiji je započeto krajem oktobra, a produkcija se nakon Beograda, seli u Estoniju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura