Aktuelno iz kulture

Majkl Madsen je veliko pojačanje u timu "Južni vetar": Holivudski glumac koji je odrastao sa Srbima igraće u hit seriji

Komentari

Autor: Euronews Srbija

20/11/2021

-

15:06

Majkl Madsen je veliko pojačanje u timu "Južni vetar": Holivudski glumac koji je odrastao sa Srbima igraće u hit seriji
Majkl Medsen - Copyright EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

veličina teksta

Aa Aa

Nakon mnogo spekulisanja, Miloš Biković konačno je objavio na svom Tviter nalogu ime holivudskog glumca koji će igrati u narednoj sezoni serije "Južni vetar". 

U pitanju je Majkl Madsen (Michael Madsen) koji je verovano najpoznatiji po ulogama u filmovima Kventina Trantina ("Ulični psi", "Kil Bil"...), za koga glumac uvek ističe da je u pitanju veliki umetnik i da je bilo veliko iskustvo raditi s njim, te da mu je zahvalan iako mu je uglavnom davao uloge negativaca.

Madsen je na filmu prisutan od početka osamdesetih godina prošlog veka i do sada je ostvario više od stotinu uloga. Igrao je od nagrađivanih ostvarenja do bioskopskih hitova, kao što su "Telma i Luis", "Dorsi", "Doni Brasko", "Grad greha" i "Vrste". Za ovog glumca često u medijima navode da danas važi za "poslednju opasnu holivudsku facu".

"Dobrodošao u ekipu JV! Majkl Madsen će igrati jednu od uloga u sledećoj sezoni serije `Južni vetar`", napisao  je Biković na Tviteru.

Na društvenoj mreži danas je i reditelj Miloš Avramović otkrio ime Majkla, kao prve velike holivudske zvezde koja će se priključiti dobro uigranoj ekipi na snimanju naredne sezone hit serije.

Reditelj je ranije izjavljivao da fanovi i u narednoj sezoni serije mogu očekivati brojna iznenađenje, te da se očekuju dva holivudske i dve ruske zvezde, ali zbog ugovora detalje ne mogu da otkrivaju dok za to ne bude vreme.

Madsen je, podsetimo, nekoliko puta boravio u Srbiji. Snimao je film "Srpski ožiljci", a zvanično je i otvorio 41. Fest,  na kom se predstavio ostvarenjem "Pored puta" braže Lisinac u kom je igrao zajedno sa Lazarom Ristovskim.

"Srbija je lepa zemlja, ljudi su veoma ljubazni", izjavio je pre nekoliko godina holivudski glumac, dodajući da se uvek dobro provede u Beogradu i da je menadžeru dao zadatak da mu traži uloge u našoj zemlji.

Majkl Madsen je prilikom boravka u Srbiji 2015. godine podelio sa novinarima to da je odrastao sa Srbima i da zbog toga volu Srbiju.

"Odrastao sam u Čikagu, gde ima dosta Srba, pa vaš narod nije nepoznanica za mene. Verovatno je odatle došla i ljubav prema vašoj zemlji", kazao je Madsen.

Podsetimo, "Južni vetar 2 - Ubrzanje" na repertoarima bioskopa je u zemlji, ali i u regionu i već obara rekorde gledanosti.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura