Aktuelno iz kulture

"Nepodnošljiva težina ogromnog talenta": O čemu se radi u novoj komediji Nikolasa Kejdža

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

21/12/2021

-

07:10

"Nepodnošljiva težina ogromnog talenta": O čemu se radi u novoj komediji Nikolasa Kejdža
Nikolas Kejdž - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

U dugoočekivanoj komediji-trileru "Nepodnošljiva težina ogromnog talenta" (The Unbearable Weight of Massive Talent) čija se premijera očekuje u aprilu sledeće godine, Nikolas Kejdž igra Nika Kejdža. O čemu se zapravo radi?

"Nik Kejdž je izmišljena verzija Nika Kejdža. Taj lik se oseća neispunjeno i suočava se sa odbijanjima koja se često dešavaju u  malom gradu kakav je Holivud. To nisam ja. Ja se osećam prilično dobro", kaže Nikolas Kejdž.

Filmski Kejdž prihvata ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanskoj žurci kriminalca i njegovog velikog fana Havija (Pedro Paskal). 

"Havi ima Nikovu voštanu figuru u prirodnoj veličini i možda ćete pomisliti: 'Oh, ovde bi moglo biti čudnih situacija između filmske zvezde i njegovog fana'. Ali obojica su veliki ljubitelji filma, tako da imaju divne razgovore o 'Kabinetu doktora Kaligarija' i 'Pedingtonu 2'", kaže glumac.

Pored Kejdža i Paskala, kog znamo iz serija "Igra prestola" i "Narkos", u filmu igra i Nil Patrik Heris ("Kako sam upoznao vašu majku") i to ulogu Kejdžovog agenta. Takođe, pojavljuju se Šeron Horgan u ulozi supruge glavnog protagoniste i mlada glumica Lili Šin, kao njegova ćerka.

Film je istovremeno i omaž "Adaptaciji" Kejdžovom filmu iz 2002. jer istovremeno igra i mlađu verziju svog lika. 

"Imao je dugu kosu i konstantno proganja Nika zbog njegovih izbora u karijeri. Nisam bio previše uzbuđen zbog ideje da igram sam sebe, ali kad mi je Tom poslao scenario, Niki me pomalo podsetio na Badija Lava u 'Ćaknutom profesoru'. Uvek sam se divio onome što je (scenarista) Džeri Luis uradio u tom filmu", rekao je Kejdž za Entertainment Weekly.

Preporuka za vas

Od sutra u bioskopima Srbije: Dragan Mićanović sa zvezdama Holivuda u akcionoj komediji

Komentari (0)

Kultura