Aktuelno iz kulture

"All of Us Are Dead": Netfliks objavio trejler za novu južnokorejsku seriju o zombijima (VIDEO)

Komentari

Autor: Euronews Srbija

05/01/2022

-

08:38

"All of Us Are Dead": Netfliks objavio trejler za novu južnokorejsku seriju o zombijima (VIDEO)
"All of Us Are Dead": Netfliks objavio trejler za novu južnokorejsku seriju o zombijima (VIDEO) - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks i dalje "surfuje" na južnokorejskom talasu, računajući na veliku popularnost sadržaja koji dolaze iz te zemlje. Zato, nakon velikog uspeha "Squid Game", a za njom i "Hellbound", sada predstavlja još jednu, ovog puta horor seriju pod nazivom "All of Us Are Dead".

Serija je zasnovana na vebstripu "Now at Our School" Džu Dong-gona, a biće dostupna na toj striming platformi od 28. januara. 

Prema sinopsisu koji je objavio Netfliks, serija prati grupu srednjoškolaca zarobljenih u školi koju su napali zombiji. Njihove avanture gledaoci će pratiti kroz 12 epizoda u režiji Lija Dže-Kjua, poznatog po filmovima "Intimate Strangers", "The Fatal Encounter" i "The Influence".

To nije prvi put da se korejski zombi film nađe u Netfliksovoj floti, budući da je od 2019. dostupna vrlo popularna serija "Kingdom", a veliki broj sledbenika dobio je i film "#Alive" iz 2020. godine. Popularnost ovih serija samo znači da verovatno stiže još takvih sadržaja. 

Za sada je tvorac serije "Squid Game" potvrdio da je u pregovorima sa Netfliksom za još dve sezone, što je bilo i očekivano, nakon što je prva postala najgledanija originalna serija u istoriji Netfliksa, koja je u prve četiri nedelje od objavljivanja strimovana 1,65 milijardi sati.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura