Aktuelno iz kulture

Glumica Teodora Tomašev: "Flešdens" je lepa ljubavna priča

Komentari

Autor: Tanjug

12/01/2022

-

17:17

Glumica Teodora Tomašev: "Flešdens" je lepa ljubavna priča
Glumica Teodora Tomašev: "Flešdens" je lepa ljubavna priča - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Teodora Tomašev za Tanjug je govorila o svojoj ulozi u mjuziklu Pozorišta na Terazijama "Flešdens".

"Igram Tesu, prijateljicu glavne junakinje. Ovo je meni prvi mjuzikl i bilo je prilično zahtevno spojiti ples, koreografiju i glumu, ali je na kraju izašlo nešto predivno. Jako sam srećna i zahvalna što sam dobila priliku da se oprobam u tako nečemu", rekla je Tomašev.

Glumica je naglasila da se nikad do sada nije bavila plesom i pevanjem i da joj je bilo "zahtevno i burno" čitavo iskustvo rada na mjuziklu, koji je inače nastao svojevremeno na Brodveju na osnovu holivudskog filma "Flešdens" (1983).

"Prvih mesec dana je bilo da li ću moći, da li ću uspeti to sve da savladam? Međutim s vremenom kad smo se svi opustili, ja pre svega, apsolutno sve je bilo kako treba", rekla je Tomašev.

Govoreći o tome šta privlači publiku predstavi reditelja Vlada Ðurkovića, Tomašev je istakla priču o mladoj devojci koja će uraditi sve da se bavi plesom, zatim "savršen baletski ansambl" i "lepa ljubavna priča o tome da treba da verujemo u snove i radimo na tome".

Upitana da liće nastaviti da radi mjuzikle, Tomašev je rekla da ne zna šta će da donese budućnost, dodavši da bi "iskreno volela nekog Šekspira, Ibzena, Strindberga, Čehova... Sve, apsolutno".

Preporuka za vas

Audicija za mjuzikl "Flashdance" u Pozorištu na Terazijama
Slaven Došlo za Euronews Srbija: Apokalipse, nadam se, neće biti jer se meni još uvek živi

Komentari (0)

Kultura