Aktuelno iz kulture

Šeron Stoun ima važnu ulogu u drugoj sezoni "Stjuardese"

Komentari

Autor: Variety

17/01/2022

-

14:14

Šeron Stoun ima važnu ulogu u drugoj sezoni "Stjuardese"
Šeron Stoun ima važnu ulogu u drugoj sezoni "Stjuardese" - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Šeron Stoun pridružila se postavi druge sezone serije "Stjuardesa" na HBO, gde će igrati majku glavne protagonistkinje Kejsi Bauden (Kejli Kvoko), saznaje Variety.

Stoun igra majku Kejsi Bauden koja bi najviše želela da nema nikakav kontakt sa svojom ćerkom, jer posle godina borbe sa njenim alkoholizmom, više nema volje ni strpljenja da se nosi sa njenim problemima.

Pored Kvoko i Stoun, u drugoj sezoni ponovo ćemo videti Zosiju Mamet, Grifina Metjuza, Deniz Akdenis i Rouzi Perez. 

U prvoj sezoni "Stjuardese" Kejsi, stjuardesa koja ima problem sa alkoholom, budi se posle celonoćnog provoda sa bogatim putnikom i zatiče ga ubijenog u njegovoj hotelskoj sobi.

Ona pokušava da reši slučaj njegovog ubistva i oslobodi sebe sumnje, ali se upliće u mrežu visokotehnološkog kriminala. 

U procesu više puta umalo biva ubijena, a usput pokušava da istera na čistac "prtljag" koji vuče iz teškog detinjstva i pronađe smisao svog života.

Kvoko je u avgustu prošle godine ispričala za Variety da je ova serija originalno bila zamišljena kao mini serija, a da će druga sezona istražiti šta se dešava sa Kejsi kada joj se oduzme alkohol iza kog se krila.

"To je neko ko je normalan kada se tokom celog dana postepeno alkoholiše. Ona počinje da pada tek kad joj to oduzmu", objasnila je glumica.

Ona kaže da će Kejsi "definitivno pokušati da živi trezvenim životom i da nastavi da pokušava da otkrije ko je zaista".

"Mislim da je to ono sa čim se najviše bori. 'Da li sam ja ista osoba kao pre? Da li ću se dopadati ljudima? Jesam li i dalje zabavna?' Pokušava i da zadrži posao, a takođe sarađuje i sa CIA, ali u okviru malog angažmana. Ona nije neki agent, nego mali dodatak. Ali deluje da je zbunjuje to šta se od nje očekuje i zaglavljuje se u situaciji u kojoj uopšte nije trebalo ni da se nađe", rekla je Kvoko.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura