Aktuelno iz kulture

Mjuzikl "Čikago" ostaje bez Slobode Mićalović

Komentari

Autor: Tanjug

21/01/2022

-

11:32

Mjuzikl "Čikago" ostaje bez Slobode Mićalović
Mjuzikl "Čikago" ostaje bez Slobode Mićalović - Copyright Promo/Pozorište na Terazijama/Miloš Kodemo, Nemanja Miščević

veličina teksta

Aa Aa

Pozorište na Terazijama danas je najavilo da će u nedelju, 23. januara, biti jubilarno 300. izvođenje mjuzikla "Čikago", koje će ujedno biti i poslednje za glumicu Slobodu Mićalović.

Kako je saopšteno, Mićalović je "na nadahnut, kreativan i upečatljiv način oživela lik Roksi Hart i koju je publika Pozorišta na Terazijama volela i sigurno će je još dugo pamtiti i prepričavati".

Glumica je još ranije najavila da će ulogu prepustiti mlađoj koleginici, a do sada je u alternaciji igrala sa Jelenom Jovičić.

"Mjuzikl ''Čikago'' u režiji Kokana Mladenovića premijerno je izveden u Pozorištu na Terazijama 2006. godine. Punih 15 godina mjuzikl se izvodi na najvišem nivou i ispunjava sva očekivanja koja publika ima nakon sjajne kritike koja ga prati od prvog izvođenja", kaže se u saopštenju.

Iz Pozorišta na Terazijama podećaju da je "Čikago" je jedan od najpopularnijih brodvejskih mjuzikala u kome se prepliću strast, požuda, spletke, ubistva, šou biznis i potkupljive sudije i advokati, a na satiričan način govori o Americi iz vremena burnih dvadesetih godina prošlog veka.

Preporuka za vas

Slaven Došlo za Euronews Srbija: Apokalipse, nadam se, neće biti jer se meni još uvek živi

Komentari (0)

Kultura