Aktuelno iz kulture

Nastavak holivudskog hita koji je sniman u Srbiji stiže na Netfliks u jesen ove godine

Komentari

Autor: Variety

23/01/2022

-

12:12

Nastavak holivudskog hita koji je sniman u Srbiji stiže na Netfliks u jesen ove godine
Nastavak holivudskog hita koji je sniman u Srbiji stiže na Netfliks u jesen ove godine - Copyright Prinstscreen YouTube/Amazon Prime Video

veličina teksta

Aa Aa

Nastavak hit filma "Nož u leđa" sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi trebalo bi da bude dostupan na Netfliksu u jesen ove godine, saznaje Variety.

Taj portal piše da će film scenariste i reditelj Rajana Džonsona, čiji je jedan deo sniman u Srbiji, biti prikazivan i na festivalima, ne precizirajući o kojim je reč.

Detalji o ovom filmu još nisu poznati, ali se zna da porek Krejga, u filmu igraju i Ketrin Han, Itan Hok, Edvard Norton, Dejv Bautista, Kejt Hadson i mnoga druga poznata imena.

Prvi deo filma, koji je zaradio 311 miliona dolara sa budžetom od samo 40 miliona, doneo je Džonsonu nominacije za Bafta nagradu za najbolji originalni scenario.

Netfliks je u martu prošle godine objavio da je uložio neverovatnih 450 miliona dolara na prava za dva nastavka "Nož u leđa", koji se takođe bave misterioznim ubistvima.

Krejg je ranije izjavio da je nastavak popularnog filma potpuno drugačiji od originala.

"Upravo smo završili snimanje drugog dela, bukvalno pre dve nedelje u Srbiji. Da li se usuđujem da kažem da je bolji od prvog dela? Videćemo. Neću da kušam sudbinu. Drugačiji je, a to je fantastično. To je i dalje misterija sa Benoom Blanom, ali drugačija i veoma sam uzbuđen zbog toga", rekao je glumac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura