Aktuelno iz kulture

Danijel Krejg o filmu snimanom u Srbiji: Da li je "Nož u leđa 2" bolji od prvog dela? Videćemo. Neću da kušam sudbinu

Komentari

Autor: Empire

11/10/2021

-

20:50

Danijel Krejg o filmu snimanom u Srbiji: Da li je "Nož u leđa 2" bolji od prvog dela? Videćemo. Neću da kušam sudbinu
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Danijel Krejg kaže da je nastavak popularnog filma "Nož u leđa" reditelja Rajana Džonsona potpuno drugačiji od originala.

Glumac, koji je nedavno dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih i premijerno predstavio svoj poslednji film u ulozi Džejmsa Bonda, u ovom ostvarenju vraća se roli detektiva Benoa Blana.

"Tako sam srećan što imam Rajana Džonsona u svom životu. On je odličan scenarista. Kad mi je scenario stigao, bukvalno sam rekao: 'Da li se šališ?', jer nisam mogao da poverujem da je želeo da ja igram u njemu", rekao je glumac, koji nije bio siguran da li će moći da oponaša južnjački akcent kojim Blan govori.

"Upravo smo završili snimanje drugog dela, bukvalno pre dve nedelje u Srbiji. Da li se usuđujem da kažem da je bolji od prvog dela? Videćemo. Neću da kušam sudbinu. Drugačiji je, a to je fantastično. To je i dalje misterija sa Benoom Blanom, ali drugačija i veoma sam uzbuđen zbog toga", dodao je glumac u svom intervjuu za Empire.

Poput detektiva Poaroa iz romana Agate Kristi, Krejgov junak će u nastavku rešavati sasvim novu misteriju u koju su uključeni novi protagonisti.

Među zvezdama ovog ostvarenja su Dejv Batista, Edvard Norton, Kejt Hadson, Itan Hok, Džesika Henvik i drugi.

Jedan deo "Nož u leđa 2" sniman je u Srbiji, a boraveći u Beogradu, Norton i Hadson obišli su, između ostalog Muzej Nikole Tesle.

Uspeh prvog dela ovog ostvarenja bio je pravo iznenađenje, jer je uprkos skromnom budžetu, ovaj film na blagajnama uspeo da zaradi impresivnih 311 miliona dolara, a dobio je pozitivne ocene i kritike i publike.

Netfliks je početkom godine kupio prava za snimanje još dva nastavka i to za 400 miliona dolara. Iako podnaslov "Nož u leđa 2" još nije poznat, kao ni datum njegovog objavljivanja, izvesno je da će u jednom trenutku sledeće godine moći da se gleda na Netfliksu.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura