Poznati

Danijel Krejg postao najplaćeniji glumac, ali i dalje tvrdi da deci neće ostaviti ništa od svog bogatstva

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/08/2021

-

10:44

Danijel Krejg postao najplaćeniji glumac, ali i dalje tvrdi da deci neće ostaviti ništa od svog bogatstva
Danijel Krejg postao najplaćeniji glumac, ali i dalje tvrdi da deci neće ostaviti ništa od svog bogatstva - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Danijel Krejg dospeo je na vrh liste najplaćenijih holivudskih zvezda, nakon što je za drugi i treći nastavak filma "Nož u leđa" inkasirao sto miliona dolara.

Lista magazina Varajeti objavljena u sredu, pokazuje da je rastu plata pojedinih zvezda doprinelo to što se većina novih filmova, osim u bioskopima, sada prikazuje i na striming servisima, što glumcima omogućava da pregovaraju o višim honorarima.

U martu je objavljeno da će se Krejg vratiti u Netfliksovu franšizu kao detektiv Benoa Blan, koji je u originalnom ostvarenju oduševio publiku i ostvario veliki uspeh na blagajnama.

Netfliks je navodno platio 450 miliona dolara za prava za snimanje dva nastavka, od kojih se jedan trenutno snima u Beogradu.

Uprkos visokim primanjima, Danijel Krejg svojoj deci, 29-godišnjoj Eli, koju je dobio tokom veze sa Fionom Ludon, i dvogodišnjoj ćerkici sa suprugom Rejčel Vajs, verovatno neće ostaviti ništa.

On je nedavnom intervjuu potvrdio svoje već poznato stanovište da buduće generacije ne treba uljuljkivati u bogatstvu.

"Postoji stara izreka da ste omanuli u životu, ako ste umrli kao bogat čovek. Mislim da je Endrju Karnegi poklonio imovinu u iznosu koji bi danas bio oko 11 milijardi dolara, što pokazuje koliko je bio bogat, jer je nešto i zadržao. Ali ja ne želim da ostavljam velike iznose sledećoj generaciji. Mislim da je nasleđivanje odraz lošeg ukusa. Moja filozofija je: otarasi ga se ili ga pokloni pre nego što odeš", izjavio je on za magazin Kandis.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin