Aktuelno iz kulture

Sofija Vergara izgleda neprepoznatljivo u ulozi "kraljice kokaina" Grizelde Blanko

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

24/01/2022

-

20:11

Sofija Vergara izgleda neprepoznatljivo u ulozi "kraljice kokaina" Grizelde Blanko
Sofija Vergara izgleda neprepoznatljivo u ulozi "kraljice kokaina" Grizelde Blanko - Copyright AP/Richard Shotwell, AP/Fla. Dept. of Corrections

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Sofija Vergara izgleda neprepoznatljivo u ulozi Grizelde Blanko, kolumbijske kraljice kokaina, koja je glavna protagonistkinja nove Netfliks serije "Griselda".

Zvezda sitkoma "Moderna porodica" našla se u ulozi stvarne ličnosti koja je postala jedan od najbogatijih narko dilera na svetu i poznata po nemilosrdnim i nasilnim načinima bavljenja tim poslom.

profimedia

Sofija Vergara u novoj ulozi

Serija se sastoji od šest pedesetominutnih epizoda i prati uspon "Madrine" ili "Crne udovice" Grizelde, a Netfliks je najavio i ostatak postave koju čine Alberto Gera (Narkos: Meksiko), Vanesa Ferlito, Alberto Aman, Kristijan Tapan, Dijego Truhiljo i drugi.

Grizelda Blanko bila je jedna od najozloglašenijih kolumbijskih narko bosova tokom sedamdesetih i osamdesetih godina. 

Dok je Pablo Eskobar još uvek krao automobile u Medelinu, Grizelda je gradila kokainsku imperiju u Njujorku, Majamiju i Južnoj Kaliforniji. 

profimedia

 

Sa nadimkom "kuma kokaina" njena okrutnost bila je gotovo bez premca, a procenjuje se da je po njenom nalogu ubijeno između 40 i 200 ljudi.

Grizeldu je ranijih godina igrala Ketrin Zita Džouns u filmu "Cocaine Godmother: The Griselda Blanco Story", a Dženifer Lopez bi trebalo da igra u HBO verziji ove priče.

Sofija Vergara radila je na ovoj seriji već osam godina zajedno sa producentom Luisom Balagerom i to u studiju Latin World Entertainment, pre nego što je prava na njeno snimanje otkupio Netfliks.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura