Aktuelno iz kulture

Premijera "Neki to vole vruće" nakon dva odlaganja, ovog februara je zakazana u niškom Narodnom pozorištu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/02/2022

-

18:33

Premijera "Neki to vole vruće" nakon dva odlaganja, ovog februara je zakazana u niškom Narodnom pozorištu
Promo/Nikola Milosavljević - Copyright Promo/Nikola Milosavljević

veličina teksta

Aa Aa

Nakon što je dva puta odlagana zbog epidemiološke situacije, premijera mjuzikla "Neki to vole vruće" po istoimenom filmu iz 1959. godine biće održana u dva termina, 20. i 21. februara, u 20 sati na sceni Narodnog pozorišta Niš.

U glavnim ulogama našli su se Dragana Mićalović, Aleksandar Marinković i Uroš Milivojević, a u podseli su još i Jasminka Hodžić, Danilo Petrović, Jovan Krstić, Stefan Mladenović, Bratislava Milić, Maja Dejanović i drugi.

Hor čine Mila Pužić, Natalija Stamenković, Milica Krasić i Marko Milisavljević, a uz orkestar će na sceni biti i plesači studija Contra Dance iz Niša.

Mjuzikl režira Aleksandar Marinović, dramaturg je Branislav Nedić, a asistent reditelja koji je izveo i video-radove je Stefan Krasić.

Kostimograf i scenograf je Katarina Pavlović, muzički saradnik Irena Popović Dragović, dok je za koreografiju zadužen Nebojša Gromilić uz asistentkinju Danicu Ničić.

Pretpremijerno izvođenje je 19. februara, a ulaznice po ceni od 800 dinara se mogu kupiti na blagajni pozorišta radnim danima od 10 do 20 sati.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura