Aktuelno iz kulture

Novi trejler za "Fantastične zveri 3": Kako se Mads Mikelsen snašao u ulozi zlog Grindelvalda koju je igrao Džoni Dep

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

01/03/2022

-

15:08

Novi trejler za "Fantastične zveri 3": Kako se Mads Mikelsen snašao u ulozi zlog Grindelvalda koju je igrao Džoni Dep
Novi trejler za "Fantastične zveri 3": Kako se Mads Mikelsen snašao u ulozi zlog Grindelvalda koju je igrao Džoni Dep - Copyright Printscreen YouTube/Warner Bros. Pictures

veličina teksta

Aa Aa

Novi trejler za "Fantastične zveri: Tajne Dambldora" konačno je stigao, a u njemu Gelert Grindelvald, kog igra Mads Mikelsen objavljuje rat Normalcima.

U trejleru, između ostalog, vidimo delić velike bitke između suprotstavljenih magijskih struja i sukob Grindelvalda sa Dambldorom, kog i u ovom nastavku tumači Džud Lo. 

Vraćaju se i Njut Skamander (Edi Redmejn) i Džejkob (Den Fogler) koji će pomoći Dambldoru u njegovoj opasnoj misiji, a igraju i Ezra Miler (Kredens/Aurelijus Dambldor), Kalum Tarner (Tezej) i Džesika Vilijams (Lali Hiks).

Dejvid Jejts, koji je režirao prethodna dva filma, "Fantastične zveri i gde ih naći" i "Zločine Grindelvalda", bio je u rediteljskoj stolici i ovaj put. Scenario potpisuju Džoana K. Rouling i Stiv Klovs.

Film "Tajne Dambldora" biće premijerno prikazan 8. aprila. 

Džoni Dep ostao bez uloge

Džoni Dep koji je igrao Grindelvalda u prva dva filma najavio je da napušta projekat u novembru 2020. U tom periodu izgubio je slučaj protiv tabloida "The Sun", nakon što ga je tužio zbog teksta u kom se tvrdilo da je zlostavljao svoju bivšu suprugu Amber Herd.

Prinstscreen YouTube/Warner Bros. Pictures,

 

Mikelsen koji je došao na njegovo mesto izjavio je da nema nameru da kopira svog prethodnika.

"Mislim da je on maestralan glumac i kopiranje njega bilo bi kreativno samoubistvo. Moram da smislim način da napravim nešto svoje, a da zadržim vezu s onim što je on uradio", rekao je on. 

Mikelsen je ranije govorio o preuzimanju Depove uloge za Entertainment Weekly.

"U smislu posla, ova uloga je super interesantna. Međutim, šokantna je, s obzirom na to da dolazi nakon svega što se dogodilo, što je jako tužno. Oboma (Džoni Dep i Amber Herd, prim. prev.) im želim sve najbolje. Ovo su vrlo tužne okolnosti. Nadam se da će se oboje vratiti u formu vrlo brzo", rekao je glumac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura