Reflektor

Nastavak "Fanstastičnih zveri" pred publikom u aprilu 2022.

Komentari

Autor: Independent

23/09/2021

-

22:31

Nastavak "Fanstastičnih zveri" pred publikom u aprilu 2022.
Nastavak "Fanstastičnih zveri" pred publikom u aprilu 2022. - Copyright Printscreen YouTube/WatchMojo.com

veličina teksta

Aa Aa

Novi nastavak "Fantastičnih zveri" s podnaslovom "Dambldorove tajne" (The Secrets of Dumbledore) trebalo bi da se pojavi u bioskopima 15. aprila 2022. godine. 

Film je ranije najavljivan tek za jul naredne godine, ali će premijera biti održana ipak nekoliko meseci ranije, piše Independent.

U nastavku popularne franšize, profesor Albus Dambldor saznaje da moćni čarobnjak Gelert Grindelvald pokušava da preuzme kontrolu nad svetom magije. Pošto ne može da ga zaustavi sam, poverava Njutu Skamaderu da povede izuzetan tim čarobnjaka, veštica i jednog hrabrog pekara "normalca" u opasnu misiju u kojoj će se susresti sa starim i novim zverima i sukobiti sa sve većom grupom Grindelvaldovih sledbenika. 

Kao i u prva dva filma, Dejvid Jejts potpisuje režiju, a Dž. K. Rouling scenario. 

Vorner Bros. je doneo kontroverznu odluku da Džoniju Depu oduzme ulogu profesora Grindelvalda, nakon što je glumac izgubio slučaj na sudu protiv jednog britanskog tabloida u kom je nazvan nasilnikom. Dep je suočen sa najozbiljnijim problemom u dosadašnjoj karijeri, nakon što je njegova bivša supruga Amber Herd iznela šokantne tvrdnje o navodnom nasilju koji je trpela tokom njihovog turbulentnog braka.

Njegovo mesto u popularnoj franšizi sada je pripalo Madsu Mikelsenu, a vraćaju se: Edi Redmejn, Džud Lo, Ezra Miler, Ketrin Voterston i Den Fogler. 

Mikelsen je ranije izjavio da mu je žao zbog okolnosti koje su dovele do toga da se nađe u ulozi profesora Grindelvalda.

"U smislu posla, ova uloga je super interesantna. Međutim, šokantna je, s obzirom na to da dolazi nakon svega što se dogodilo, što je jako tužno. Oboma (Džoni Dep i Amber Herd, prim. prev.) im želim sve najbolje. Ovo su vrlo tužne okolnosti. Nadam se da će se oboje vratiti u formu vrlo brzo", rekao je glumac.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura