Aktuelno iz kulture

Objavljen prvi tizer za nastavak "Fantastičnih zveri": Mads Mikelsen u ulozi koju je igrao Džoni Dep

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

12/12/2021

-

16:46

Objavljen prvi tizer za nastavak "Fantastičnih zveri": Mads Mikelsen u ulozi koju je igrao Džoni Dep
Objavljen prvi tizer za nastavak "Fantastičnih zveri": Mads Mikelsen u ulozi koju je igrao Džoni Dep - Copyright Prinstscreen YouTube/Warner Bros. Pictures,

veličina teksta

Aa Aa

Produkcijska kuća Warner Bros. objavila je prvi tizer za film "Fantastične zveri: Tajne Dambldora", u kom je ulogu Gelerta Grindelvalda, koju je ranije tumačio Džoni Dep, sada preuzeo Mads Mikelsen.

"Svet kakav smo znali nestaje, a ono što nam se danas čini nezamislivim, sutra će biti neizbežno. Ako se složite da uradite ono što tražim od vas, moraćete da mi verujete, iako vam svaki instinkt govori suprotno", kaže u tizeru Albus Dambldor (Džud Lo). 

Novi nastavak "Fantastičnih zveri" produžetak je prethodnog filma "Grindelvaldovi zločini" u kom će se Albus suprotstaviti Gelertu i pokušati da spreči njegovo preuzimanje kontrole nad svetom čarobnjaka. 

Vraćaju se Njut Skamander (Edi Redmejn) i Džejkob (Den Fogler) koji će pomoći Dambldoru u njegovoj opasnoj misiji, a igraju i Ezra Miler (Kredens/Aurelijus Dambldor), Kalum Tarner (Tezej) i Džesika Vilijams (Lali Hiks).

Dejvid Jejts, koji je režirao prethodna dva filma, "Fantastične zveri i gde ih naći" i "Zločine Grindelvalda", bio je u rediteljskoj stolici i ovaj put. Scenario potpisuju Džoana K. Rouling i Stiv Klovs.

Džoni Dep koji je igrao Grindelvalda u prva dva filma najavio je da napušta projekat u novembru 2020. U tom periodu izgubio je slučaj protiv tabloida "The Sun", nakon što ga je tužio zbog teksta u kom se tvrdilo da je zlostavljao svoju bivšu suprugu Amber Herd.

Mikelsen koji je došao na njegovo mesto izjavio je da nema nameru da kopira svog prethodnika.

"Mislim da je on maestralan glumac i kopiranje njega bilo bi kreativno samoubistvo. Moram da smislim način da napravim nešto svoje, a da zadržim vezu s onim što je on uradio", rekao je on. 

Mikelsen je ranije govorio o preuzimanju Depove uloge za Entertainment Weekly.

"U smislu posla, ova uloga je super interesantna. Međutim, šokantna je, s obzirom na to da dolazi nakon svega što se dogodilo, što je jako tužno. Oboma (Džoni Dep i Amber Herd, prim. prev.) im želim sve najbolje. Ovo su vrlo tužne okolnosti. Nadam se da će se oboje vratiti u formu vrlo brzo", rekao je glumac.

Novi nastavak "Fantastičnih zveri" premijerno će biti prikazan 15. aprila sledeće godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura