Aktuelno iz kulture

Sandra Bulok otkrila koji je najgori film koji je ikada snimila

Komentari

Autor: TooFab

22/03/2022

-

16:38

Sandra Bulok otkrila koji je najgori film koji je ikada snimila
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Sandra Bulok jedna je od najtraženijih glumica današnjice, čiji su filmovi na listi najgledanijih na striming servisima. Međutim, u svojoj karijeri beleži i uloge na koje nije ponosna.

Jedna od njih je rola u nastavku kultnog akcionog filma "Brzina", u kom je uz Džejsona Patrika pokušavala da spreči sudar kruzera i naftnog tankera.

I dok se u tom ostvarenju koje je studiju donelo ogromne gubitke vratio reditek Jan de Bont, Sandrin kolega Kijanu Rivs nije.

"Postoji jedan film koji se nikom nije svideo i još se stidim što sam igrala u njemu", rekla je Bulok u novom intervjuu za portal TooFab.

"Taj film se zove 'Brzina 2'. Nema nikakvog smisla. Spori brod. Polako ide ka ostrvu. To je jedan od filmova za koji bih volela da ga nisam uradila", ispričala je glumica.

Bulok trenutno promoviše novo ostvarenje "The Lost City" u kom igra uz Danijela Redklifa, a nakon toga planira da neko vreme napravi pauzu u karijeri, kako bi se posvetila porodici.

"Samo želim da 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, budem sa svojom decom i svojom porodicom. Tu ću i biti neko vreme", rekla je ona u nedavnom intervjuu za Entertainment Tonight.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura