Poznati

Sandra Bulok pravi pauzu u karijeri kako bi se posvetila porodici

Komentari

Autor: Entertainment Tonight

16/03/2022

-

08:20

Sandra Bulok pravi pauzu u karijeri kako bi se posvetila porodici
Sandra Bulok - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Holivudska zvezda Sandra Bulok je u jednom nedavnom intervjuu najavila da pravi pauzu u svom glumačkom pozivu, kako bi se posvetila porodici. 

"Vrlo ozbiljno shvatam svoj posao", rekala je glumica, dodajući da njen rad zahteva konstantnu posvećenost.

"A ja samo želim da 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, budem sa svojom decom i svojom porodicom. Tu ću i biti neko vreme", rekla je ona za Entertainment Tonight.

Bulok nije precizirala koliko će trajati njena pauza.

Inače, ona je ranije u emisiji Džejde Pinket Smit "Red Table Talk" govorila o svom doživljaju majčinstva nakon što je usvojila sina Luisa (11) 2010. godine, a pet godina kasnije i ćerku Lejlu (9).

"Znala sam da ću biti majka, ali sam znala da to neću biti u mladim godinama", rekla je ona, prisetivši se trenutka kada je prvi put uzela Luisa u ruke, kada je on imao samo deset dana.

"Znala sam i rekla: 'Ovo je moj put'", ispričala je glumica.

Jedan od njenih novih filmova - "The Lost City" - u kom igra uz Čeninga Tejtuma, Breda Pita i Danijela Redklifa treba da bude premijerno prikazan 25. marta.

U njemu igra povučenu spisateljicu koja kreće na turneju za promociju knjige sa modelom sa naslovne strane (Tejtum). 

Međutim, lik kog tumači Danijel Redklif je kidnapuje, a Tejtum odlučuje da je spase.

Ako je suditi po uspehu njenih prethodnih ostvarenja - "Bird Box" i "The Unforgivable" - izvesno je da će i taj film biti veliki hit.

"Bird Box" bio je najgledaniji film u istoriji Netfliksa, sve dok ga prošle godine  "Crvena depeša" ("Red Notice") nije potisnula na drugo mesto, a "The Unforgivable" je deseti na toj listi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin