Aktuelno iz kulture

Ljubitelj superherojskih filmova oborio rekord u gledanju "Spajdermena"

Komentari

Autor: Huffington Post

18/04/2022

-

10:52

Ljubitelj superherojskih filmova oborio rekord u gledanju "Spajdermena"
Ljubitelj superherojskih filmova oborio rekord u gledanju "Spajdermena" - Copyright AP/ Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Ramiro Alanis iz američke države Florida potrošio je oko 3.400 dolara na bioskopske karte, kako bi 292 puta pogledao film "Spajdermen: Put bez povratka".

On je i 2019. upisan u Ginisovu knjigu za najveći broj poseta bioskopskim projekcijama istog filma, nakon što je 191 put pogledao ostvarenja "Osvetnici: Kraj igre", ali je njegov rekord prošle godine oborio izvesni Arno Klajn koji je 204 puta pogledao "Kamelot: Prvo poglavlje".

 

 

Sada je povratio titulu, ali ne bez velike žrtve.

Naime, da bi mogao da konkuriše za mesto u Ginisovoj knjizi, film je morao da gleda "nezavisno od bilo koje druge aktivnosti", što je značilo da svaki put kada ode u toalet usred projekcije, ona mu se nije računala u ukupan skor.

Međutim, Ramiro je bio rešen da uspe i svakog dana - od 16. decembra do 15. marta, gledao je film u bioskopu, nekada i po pet puta, prenosi Huffington Post.

Oborio je rekord u čast svoje pokojne bake Huani, navode iz Ginisa. "Ona je bila moj navijač broj jedan i želim da ostanem rekorder", rekao Ramiro u izjavi za medije.

Zahvaljujući Alanisu i drugim ljubiteljima franšize, "Spajdermen: Put bez povratka" je zaradio preko milijardu dolara i najgledaniji je film protekle godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura