Aktuelno iz kulture

Džoš Brolin otkrio da je bio u trci za ulogu Betmena: "Bilo bi to baš zabavno"

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

05/05/2022

-

07:27

Džoš Brolin otkrio da je bio u trci za ulogu Betmena: "Bilo bi to baš zabavno"
Džoš Brolin otkrio da je bio u trci za ulogu Betmena: "Bilo bi to baš zabavno" - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Džoš Brolin, glumac koji je u Marvelovim filmovima tumačio lik Tanosa, ispričao je u podkastu Džoša Horovica da mu je "za dlaku" izmakla mnogo veća uloga.

On je ispričao da je reditelj Zek Snajder imao njega u vidu za ulogu Betmena u filmu "Betmen protiv Supermena" iz 2016. koja je na kraju pripala Benu Afleku.

Iako se glumac radovao toj prilici, na kraju se Snajder predomislio.

"To je bila njegova odluka, ne moja", rekao je Brolin, koji je zapravo želeo priliku da radi na projektu koji uključuje određeni stepen rizika.

"Volim da se igram sa verovatnoćom, kad deluje da nešto neće funkcionisati ili su male šanse da funkcioniše", dodao je glumac.

To je razgovor sa njegovim imenjakom odvelo u pravcu ostvarenja "Betmen i Robin"  u kom je glavnu ulogu tumačio Džordž Kluni, koji i danas važi za jedan od najgorih filmova iz te franšize.

"I Kluni se i danas šali na taj račun, a nije to ni bila njegova krivica", rekao je Brolin.

Glumac je ispričao da bi se njegov Betmen verovatno razlikovao od Aflekovog.

"Bio bi stariji, nebrušen, u nedostatku bolje reči. Iskreno, to bi bilo baš zabavno, a možda ću to i uraditi kad budem imao 80 godina, našalio se Brolin.

Inače, Aflek se sprema da reprizira svoju ulogu u filmu "Fleš" koji bi trebalo da bude premijerno prikazan u junu 2023. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura